Verslag weeknummer 31

Een staat van beleg

Je weet wanneer je in een fascistisch regime leeft zodra absurd hoge boetes worden gegeven voor het verspreiden van anti-lockdown geluiden op internet of het organiseren van demonstraties. Iets dat nog steeds een fundamenteel grondrecht is om het volk nou juist te beschermen tegen een regime die dergelijke onderdrukkende maatregelen neemt en wetten aanneemt.

In Australië zetten ze zelfs 300 militairen in die deur voor deur langsgaan om te kijken of mensen thuis zijn voor de lockdown.

Zij leven dus in een staat van beleg door een vijandige entiteit.

Dit is oorlog lieve mensen. Oorlog tegen het vrije en democratische volk door communistische honden die alle macht en controle grijpen.

Dit gaat niet vanzelf voorbij. In het najaar komen weer lockdowns in Nederland, net zoals je al ziet in andere landen. Varianten zullen het excuus worden om alsnog vaccinatiedwang / plicht in te voeren of om bedrijven zo onder druk te zetten met regelgeving dat ze geen andere keuze meer hebben en natuurlijk zullen de niet gevaccineerde worden opgejaagd, verketterd en gehumaniseerd.

De vrije, weldenkende en democratische mens zal vogelvrij verklaard worden en geweld richting deze vrije mensen zal niet afgekeurd worden door de staat maar zelfs met NLP aangewakkerd worden.

Het is echt oorlog en de enige manier om uit deze waanzin te komen is door de oorlog te winnen. Wij moeten slag voor slag winnen. De leugens exposen. Soldaten van vrijheid rekruteren door ze te helpen ontwaken en tegenover al dat geweld, haat en angst een liefdevolle, wijze en sterke kracht zetten die de mensheid, hun rechten en hun vrijheden koestert en omarmt.

Wil je de echte stand van zaken weten?

Laat de wereld geloven in een corona pandemie – communisme 1 democratie 0

Gooi de hele wereld in Lockdown – communisme 2 democratie 0

Laat iedereen met niet werkende mondkapjes lopen – communisme 3 democratie 0

Laat vaccineren de enige weg naar vrijheid zijn – communisme 4 democratie 0

Laat media je propaganda verspreiden en social media elk kritisch tegengeluid censureren – communisme 5 democratie 0

Testsamenleving – communisme 6 democratie 0

Vaccinatiebewijs en plicht – communisme 7 democratie 0

Zet het volk tegen elkaar op – communisme 8 democratie 0

Geef niet gevaccineerden de schuld van alles – communisme 9 democratie 0

Hef Trias Politica en rechtspraak op – communisme 10 democratie 0

Wij zitten in de extra tijd lieve mensen en de wedstrijd is niet te winnen. De enige manier om eruit te komen is door te stoppen met het spelen van hun spel en je eigen regels te volgen. Hoe moeilijk is dat? Ja, je moet bereid zijn om alles te verliezen maar zeg nou eerlijk. Wat heb je nog te verliezen behalve je laatste stukje vrijheid en je eigen integriteit? Opgeven is toegeven aan de slavernij en dan zijn al je dromen voorbij. Alles wat jij voor ogen had in je leven zal bepaald worden door het regime. Zij zullen heer en meester over je leven zijn. Is dat acceptabel voor jou? Voor mij namelijk niet!

Vaccins

De vaccins veroorzaken ernstige hartaandoeningen bij gezonde jonge mensen maar de waarheid mag niet publiekelijk verspreid worden. Professionals die deze informatie verspreiden krijgen te maken met takedowns en censuur.

Tucker Carlson verloochend echter zijn journalistieke verantwoordelijkheid niet en bewijst weer dat wij gelijk hebben in onze zorgen en argwaan.

Ondertussen in Nederland worden overal prikbussen voor scholen geparkeerd onder strenge bewaking van beveiliging omdat registratie van deze misdaden als bedreiging beschouwd wordt.

Ik zou me ook bedreigd voelen als ik iets smerigs en crimineels aan het doen ben en op heterdaad betrapt wordt met camera’s.

Wat ook uitkomt en niet meer door censuur tegengehouden kan worden is onomstotelijk bewijs dat aantoont dat jonge gezonde mensen die gevaccineerd zijn met een corona-vaccin een zorgbarend hoge kans hebben op een aandoening van het hart dat zelfs kan leiden tot de dood en helaas is dat in sommige gevallen ook al gebeurt.

Tucker Carlson Tonight

Ook iets wat nu mainstream gaat is het bewustzijn dat er enorm gesjoemeld is met het aantal daadwerkelijke corona zieken en doden in het ziekenhuis. Wij, de wakkeren onder ons wisten dit vorig jaar al natuurlijk. Het phenomeen, je gaat het ziekenhuis in met een gebroken been, test positief en komt op de lijst van corona te staan is ons geen van allen onbekend. De ziekenhuis weten dit en aan de top weten ze dit ook. De cijfers worden op alle fronten kunstmatig hoog gehouden. Het begint bij de niet geschikte PCR test bij mensen die geen corona symtomen hebben en het gaat verder met het opblazen van cijfers door mensen mee te rekenen die met een hele andere kwaal naar het ziekenhuis gaan. Deze zwendel kent zijn gelijke niet in de geschiedenis van de mens.

Duitsland

In Duitsland klinkt een andere melodie. Wanneer krijgen wij dit soort geluiden in Nederland te horen?

Onze media zit nog nek diep in de stront van het regime. Tijd om los te komen en het echte verhaal te vertellen voordat zij je meesleuren de diepte in.

Serieus lieve mensen. Duitsland is er echt helemaal klaar mee en dat brengt een interessante confrontatie met zich mee want terwijl het regime onder leiding van Führerin A. Merkel all in gaat met de meest draconische maatregelen tot nu toe zegt de rest van Duitsland dikke vinger. Wij zien de leugens. Wij doen niet meer mee.

Het is trouwens bijzonder toch? Zoveel procent is volledig gevaccineerd. We zitten in de zomerperiode. Je zou denken, nu is de tijd voor steeds meer versoepelingen maar in plaats daarvan komen er bizarre vrijheidsbeperkende en mensenrechtenschendende wetten en nieuwe draconische maatregelen die zich voornamelijk lijken te richten op het onmogelijk maken van het leven voor de niet-gevaccineerden.

Blast from the past

Kennen jullie deze nog?

China, wat een toneelspel

Let op de kinderen

Zo zien kindermoordenaars eruit anno 2021. Met een glimlach offeren zij jouw gezonde kinderen op zodat iemand anders minder kans maakt op een snotneus.

Over bijwerkingen weet deze trut helemaal niets. Als gezonde kinderen straks dood neervallen dan weten we in ieder geval voor wie wij een plekje moeten  reserveren voor strafrechtelijke vervolging.

Ik ben voorstander om levenslang te eisen voor bijzondere gevallen als deze Patricia.

Eerst worden gezonde kinderen met o.a. prikbussen tegen de wens van de ouders in met een zogenaamd veilig vaccin geïnjecteerd en daarna krijgen deze kinderen wat papieren mee waaruit duidelijk wordt dat je deelneemt als proefpersoon en gaat het werkelijke onderzoek naar veiligheid beginnen.

Gefeliciteerd. U heeft niet alleen het volk voorgelogen door ze wijs te maken dat het om een uitgebreid getest en veilig vaccin ging maar ook nog de gehele populatie blootgesteld aan risico’s die mogelijk zelfs kunnen leiden tot de dood.

Frankrijk

In Frankrijk beginnen ze ook aardig te ontwaken. Geef de fascistische zwijnen geen millimeter ruimte meer is de algehele attitude. De onderdrukking en apartheid stopt hier en nu. Geen gesodemieter met decennialange tirannie.

Wij moeten massaal een lijn in het zand trekken. Tot hier en niet verder. Ook hier in Nederland want geloof mij als ik zeg dat wij ook aan de beurt komen. Sterker nog, het is er al. Apartheid is een feit en onze overheid durft nog niet zo drastisch de worden plicht uit te spreken maar zodra de internationale druk opgevoerd wordt vanuit het globale communistische aparaat dan gaat het bij ons ook gebeuren. Ze zoeken alleen nog een excuus, de zondebok die hebben ze al. Dat zijn de niet gevaccineerden.

Over our dead bodies zeg ik! Laat ze die plicht maar invoeren en laat ze dan keihard voelen wat er dan gaat gebeuren.

Wees heel verzichtig met het uitsluiten van de kritische groep weldenkende mensen die u nu nog durft weg te zetten als egoïstische, decadente idioten. De groep die u wappies noemt en anti-vaxxers.

Wie blijft er namelijk over om namens u kritisch te zijn? Wie blijft er straks over om uw rechten en vrijheden te beschermen? Wie blijft er straks over om mee te betalen aan uw belastingen. Wij blijft er straks over om u te verzorgen in het ziekenhuis of om u les te geven. Wie blijft er straks over naast de massa jaknikkers en slaven die geen reet om uw dromen geven?

Als u ons blijft uitsluiten dan zullen wij andere manieren vinden om uit te blinken en te genieten van het leven. Wij vinden wel een weg. De vrije, zelfstandige en creatieve zielen die elkaar met liefde en verbinding verwarmen.

Sluit ons lang genoeg uit en u zult ons missen maar wij jullie niet. Wij zullen te druk bezig zijn met het leven te vieren om te treuren om zij die tot slaaf gemaakt zijn door eigen keuze.

China

Code rood in China lieve mensen. 50 nieuwe vals positie… bedoel 55 “besmettingen” in de provincie Fuijan en regio Chongqing. Het virus slaat massaal om zich heen. Snel, hou je adem in en probeer niet te stikken.

Quiz vraag:

Hoeveel inwoners telt provincie Fuijan?

A 55 inwoners
B 17 miljoen inwoners
C 38 miljoen inwoners

Het juiste antwoord is…tromgeroffel.

C

38 miljoen inwoners. Er zijn 55 besmettingen op 38 miljoen inwoners! Laat het even tot je doordringen. Even dat rekensommetje in je hoofd. Er gaan volgens mij meer mensen per dag dood aan een ingegroeide teennagel.

De media maakt er wat anders van. Wat een afschuwelijke uitbraak is het toch. Snel weer in lockdown en de niet gevaccineerden de schuld geven en levend verbranden terwijl de rest braaf zelfmoordspuitje 3,4 en 5 neemt.

This girl is on Pfizer! This girl is on….. flatline.

Klimaatverandering

Ik wist het al jaren. Wat? Dat de extreme opwarming nonsense is als zijnde door de mens veroorzaakt. Deze zwendel werd al eerder door Al Gore aangeslingerd en mainstream gemaakt met zijn overdreven presentaties en zijn plan voor CO2 belasting. Greta “How Dare YoU!@!” Thunberg zat toen nog het milieu te vervuilen met haar CO2 gevulde poepluiers.

Nu decennia later hebben ze het maar klimaatverandering genoemd. Een vager begrip dan dat kan je gewoon niet kiezen. Niemand kan klimaatverandering ontkennen toch? Het klimaat op aarde verandert tenslotte al vanaf het begin. Miljoenen jaren voordat er ooit leven was op aarde veranderde het klimaat.

Ooit van de ark van Noach gehoord? Waar denk je dat het idee van overstromingen vandaan komt? Wij hebben dit vaker meegemaakt lieve mensen. Niet eens zo lang geleden nog. Wat dacht je van de ijstijd? Een paar decennia geleden sprak Spock a.k.a. Leonard Nimoy nog over de dreiging van een aankomende ijstijd. Schijnbaar was dat minder geloofwaardig dan opwarming en werd de koers gewijzigd.

Wat is er trouwens met die zure regen van de jaren 80 gebeurd of dat gat in de ozonlaag? We hadden allang levend verbrand moeten zijn toch? Iedereen begon enthousiast met die giftige zonnebrandcreme te smeren. Het was een rage van jewelste. Smeren totdat je er dood bij neervalt.

Wij zien de leugens. Wij zien de agenda’s. Wij zien de machtsovername. Wij zien de lust voor meer controle over het mensenras.

Trap er niet in!

Pin It on Pinterest