“It’s only the giving that makes you what you are”

Het “regime” is dit uit het oog verloren. Misschien hebben zij dit zelfs nooit gerealiseerd.

Het regime geeft namelijk niets. Het ontneemt alleen dingen. Het ontneemt vrijheden en rechten. Het ontneemt onze stem. Wat geeft het regime terug? Helemaal niets.

Wij, het volk bouwen de wegen. Zwoegen in de ziekenhuizen en zijn dag en nacht bezig met verzorgen. Wij, het volk betalen alle projecten, alle rekeningen, alles wat wij om ons heen zien. Wij, het volk hebben gevochten voor democratie.

Nu geven wij onze passie en energie door te vechten voor vrijheid en mensenrechten in een wereld waar globale communistische overname een feit is. Wij geven ons intellect en creativiteit en wij geven onze liefde.

Ondertussen blijft het regime ons onthouden van levensenergie door lockdowns en draconische maatregelen. Zij vervuilen onze liefdevolle samenleving met apartheid en polarisatie.

Dus ik zie het regime als een overbodig element in ons bestaan. Door hun structurele destructieve geradicaliseerde gedrag. Door de terreur, angst en haat die zij verspreiden. Het regime voegt niets toe aan de wereld. Het neemt alleen maar.

Dus wij moeten stoppen met het geven aan dit regime en beginnen met het geven aan elkaar. Geef elkaar een schouderklopje. Geef elkaar de ruimte. Geef elkaar het respect. Geef elkaar het begrip. Geef elkaar de vrijheid. Geef elkaar gezelschap. Geef elkaar liefde. Koester elkaar.

Geef elkaar de oneindige kracht en vertrouwen om deze wereld te transformeren in een paradijs op aarde.

Zonder regime….

Pin It on Pinterest