Het verraad van de Raad van State

Raad van State pleit niet alleen voor de permanente coronawet, maar ziet het liefst nog meer vrijheidsbeperkende en mensenrechten schendende gereedschappen in deze gereedschapskist verschijnen.

Het is duidelijk dat deze permanente coronawet het einde betekent van onze democratie. Als volk zullen we overgeleverd zijn aan de willekeur en waanzin van de overheid en de door hun gecontroleerde organen.

Dit is de weg naar tirannie waarbij zij niet alleen een monopolie hebben op de waarheid, maar ook van A tot Z kunnen bepalen wat je wel en niet mag en kan doen. Deze absolute macht in handen van de overheid zal altijd misbruikt worden, want absolute macht corrumpeert absoluut.

Onze democratie is stuk. De toppen snoeien is niet voldoende. Het onkruid moet met wortel en al uitgetrokken worden.

De giftige ideologie die onze democratie bedreigd heeft decennialang ongestoord zijn gang kunnen gaan. Machtige posities werden ingenomen door landverraders, marxisten en globalisten.

In het buitenland gevestigde lichamen en personen zoals het World Economic Forum hebben onze overheden en instituten geïnfiltreerd met de door hun zorgvuldig geselecteerde en opgeleide leden.

De Nederlandse WEF-adepten die heel goed hun best doen worden zelfs op de WEF-website getoond. Een soort ‘hall of fame’.

Klaus Schwab is er heel trots op dat zijn WEF-adepten de doctrine volgen en de Great Reset uitvoeren.

Wij moeten dit stoppen en de verraders en leugenaars stuk voor stuk exposen. De landverraders in eigen land zullen moeten boeten voor hun bijdrage aan de vernietiging van Nederland en het afbreken van onze economie, welzijn en welvaart.

Pin It on Pinterest