Het gevaar komt van links

Het links-extremisme is wat mij betreft niets anders dan een uiting van satanisme. Ziekelijk in zijn perversiteit en afschuwelijk in al zijn tirannieke ambities. Kijk naar wat het marxisme en communisme de mensheid werkelijk gebracht heeft. Kijk naar welke gruwelijkheden er plaatsvonden onder de verstikkende wurggreep van deze ideologieën.

Denk aan Lenin en Stalin (lees The Gulag Archipelago)

Denk aan de CCP https://www.thesun.co.uk/…/china-cannibalism-flesh…/

We praten hier over een hel op aarde. Gruwelijkheden waar geen woorden voor te vinden zijn. Ze gaan verder dan je ergste nachtmerries.

Deze ideologieën draaien om de vernietiging van de mensheid. Dat is uiteindelijk precies waar het WEF ook voor staat met al hun dure woorden en kleurtjes. Het is een façade. Een deken over onze ogen om ons af te schermen van de waarheid achter dit bedrog. De leugen dat het voor ons eigen bestwil zou zijn. De leugen dat zij voor ons kunnen beslissen en dat het de juiste beslissingen zullen zijn.

Ze willen ons manier van leven vernietigen. Daar komt het op neer. Ze willen onze familiewaarden en wat het betekent om mens te zijn volledig uitwissen en de definities en waarheden misvormen in iets wat alleen nog hun eigen doel dient.

Totale macht en controle, totale corruptie en uiteindelijk totale vernietiging tenzij ze gestopt kunnen worden.

Er is een reden dat er op de door links gedomineerde scholen en universiteiten amper aandacht besteed wordt aan deze gruwelijke periodes waarin het vooral de linkse ideologieën waren die honderden miljoenen mensen vermoorde en waarbij de onteigening van o.a. de boeren voor hongernood zorgde waarbij de mens tot zulke wanhoop werd gedreven dat ze zelfs tot kannibalisme en in sommige gevallen zelfs het eten van hun eigen kinderen overgingen.

Zijn dit niet de beelden die je ergste nachtmerries bevolken? Bij mij wel namelijk.

Dit is een fase van de mensheid die niemand onder ogen wil zien maar wat iedereen onder ogen moet gaan zien. Wegkijken volstaat niet. Daar kom je niet meer mee weg. Wat we nu zien gebeuren in de wereld is niet onschuldig. Het is de herhaling van zetten uit de meest weerzinwekkende periode van de mensheid.

Dit is de waarheid die niet naar buiten mag komen, maar die iedereen moet horen. De onteigening van de boeren en burgers, de klimaat-tirannie, de QR-samenleving, social krediet, digitale ID, CO2-budget, oorlogen, energie-crisis, voedsel-crisis, water-crisis, lockdowns en transhumanisme zijn allemaal aspecten van deze extreem-linkse ideologieën om onze wereld te resetten.

Niet een paradijs voor jou en mij maar een uiting van de meest perverse fantasieën van de globalistische elite. Een wereld waarin je als slaaf moet vechten met je medemens voor een handjevol meelwormen terwijl de elite toekijkt na een vlucht met hun privé-vliegtuig genietend van een glas dure champagne en een sappige Wagyu biefstuk.

Als je denkt dat ik overdrijf dan zeg ik, beter om nu te overdrijven en het kwaad waar we allen toe in staat zijn te zien en te stoppen dan er later achter te moeten komen dat het te laat is om nog wat te doen omdat toen je nog iets kon doen je besloot om je schouders op te halen en te denken dat het wel mee zal vallen.

Pin It on Pinterest