Mijn boodschap is voor de mensen aan macht en zij die achter de schermen aan de touwtjes trekken

Jullie zijn geen leiders maar oplichters en jullie hebben geen recht op deze macht. Deze macht is vergaard via list en bedrog.

Een echte leider is integer, rechtvaardig en wijs. Een echte leider geeft om het volk alsof het familie is en ziet vrijheid van het volk als het grootste goed.

Jullie zijn junkies. Verslaafd aan macht en controle. Altijd op zoek naar de volgende fix maar jullie zullen er nooit genoeg van krijgen. De zucht naar meer bepaald jullie leven. Dit zijn de kenmerken van een psychopaat.

Jullie gebruiken angst om te regeren in plaats van liefde. Jullie verdienen niet het respect van het volk maar dwingen deze af. Jullie staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis. Snap dit.

Het volk staat op en voor elke mond gesnoerd komt een nieuwe mond die opengaat. Onze aantallen worden alleen maar groter. In elk land op aarde zullen de mensen gaan opstaan. De straat opgaan en zich luid laten horen. Wij zwijgen niet langer. Ook zij die nog in angst leven zullen voorbeeld nemen aan zij die als eerste de straat op gaan. Iedereen zal volgen.

Verzwak ons en wij zullen opkrabbelen om nog sterker terug te komen. Je kan ons de vrijheid ontnemen maar de gedachte van vrijheid is nooit kapot te krijgen. De gedachte van vrijheid zit namelijk verborgen in de ziel van ieder mens en deze zal ontwaken.

Voor het vrije volk van de toekomst heb ik de volgende mededeling:

Begrijp dat zij alleen macht hebben als wij ze deze macht geven. Als wij daarmee stoppen dan zullen zij machteloos staan.

Het is tijd om de kracht in onszelf te herkennen. Wij zijn Kosmische wezens met oneindig veel potentie. Wij zijn het universum die expressie zoekt via menselijke ervaring. Onze opstandigheid is de pure kracht van creatie zelf. Deze kracht vormt de realiteit die je ziet en de realiteit die van ons verborgen blijft. Als wij deze oerkracht gebruiken voor liefde dan zullen zij die slecht willen nooit meer vat kunnen krijgen op ons. Zij zullen het proberen en zij zullen keihard falen.

We zijn bij het begin gekomen van een globale revolutie lieve mensen. Het grote ontwaken. Deze ontwikkeling is niet meer tegen te houden. Er is geen weg meer terug. Er rest je nog maar 1 vraag:

Voed je de angst en de leugen of voed je de Liefde en de waarheid.

Pin It on Pinterest