FBI Doorzoekt de Mar-a-Lago-residentie van Trump

De voormalige president Donald Trump noemde de huiszoeking een ‘aanval’ en klaagde dat de autoriteiten zelfs hadden ingebroken in zijn persoonlijke kluis.

Dit is een ongeëvenaarde aanval op de Amerikaanse democratie en feitelijk op de democratie en de mensheid in het algemeen. Dit is Watergate omgedraaid en in het kwadraat.

Amerika is officieel een bananenrepubliek geworden. Corrupt tot op het bot en op elk niveau geïnfiltreerd door links-extremisten, neo communisten en WEF-loyalisten.

Eigenlijk zien we dit ook terug in ons eigen land. Allemaal een maatje minder want in Amerika is alles groter en extravaganter in zijn doen en laten, maar de gevolgen zijn exact hetzelfde.

Een openlijke aanval op onze democratie en het begin van tirannie en totalitarisme.

Als we niet NU opstaan en vechten voor wat we waard zijn dan zullen we alles verliezen en het maakt uiteindelijk niet uit of je links of rechts bent. We zullen allemaal verliezers zijn.

Met vechten bedoel ik niet een oorlog met wapens. Dat probeer ik te voorkomen. Met vechten bedoel ik je uitspreken, burgerlijk ongehoorzaam zijn, ontmantelen, ontmaskeren en samenwerken tegen deze tirannieke ontwikkelingen in de wereld.

Het wordt elke dag een stukje extremer en wij moeten ervoor waken om hier niet aan gewend te raken. Dat betekent niet normaal maken, wat niet normaal is. Blijf je elke dag weer uitspreken ongeacht censuur of aanvallen op jou. Blijf strijden voor onze vrijheid en onze waardigheid als mensen van vlees en bloed. Mensen met gevoelens, passies en dromen. Mensen die gewoon hun leven willen leiden met hun dierbaren in hun armen.

Pin It on Pinterest