De Klimaat sekte

De Klimaat sekte geeft eigenlijk helemaal niet om het klimaat en ook niet om de mens die in dit klimaat leeft. Het beleid waar ze voor pleiten veroorzaakt energieschaarste en energieschaarste zorgt voor hoge prijzen, een drastische stijging van inmiddels ruim 20 procent van mensen over de hele wereld die honger lijden en in armoede leven als direct gevolg van deze zelfgecreëerde schaarste.

Onze energievoorziening wordt tevens steeds onbetrouwbaarder. Het is een devolutie en afbraak van alles waar we als samenleving keihard voor gewerkt hebben. Het is schandelijk.

De schoonste en meest efficiënte manier van energie voorziening is nog steeds kernenergie, maar hier hoor je ze niet over. In tegendeel. Ze zijn overweldigend anti-kernenergie zo blijkt. De Klimaat sekte heeft een radicale religieuze ideologie. Ze geloven in Moeder Aarde als de hoogste God en de mens als het kwaad die de planeet plundert en kapotmaakt. Het is een irrationele anti-mens religie. Hun dogma is niet gebaseerd op feiten, maar op pseudowetenschap en ongecontroleerde emoties van kwetsbare individuen die betekenis willen geven aan hun anders zinloze bestaan.

De zogenaamde ‘duurzame’ technologieën die ons moeten gaan redden van hun voorspelde Apocalyps (die volgens hun eerdere beweringen al meerdere malen had moeten plaatsvinden) blijken in de praktijk juist enorm vervuilend te zijn. De batterij-revolutie plukt hele landen kaal en als je ziet hoe het eraan toe gaat in de kobaltmijnen voor je elektrische auto decadentie dan denk je inderdaad dat het einde der tijden nabij is. Wat een mensonterend slavenbestaan hebben deze arbeiders die de links marxistische elite moeten voorzien in hun obsessie.

Terwijl deze sekteleden zichzelf verrijken over de ruggen van de gewone hardwerkende mens en zich moreel en intellectueel verheven voelen, komen steeds meer mensen in armoede terecht.

Een wereld in steeds maar verder toenemende armoede zal steeds minder in staat zijn om daadwerkelijke innovatie op gang te helpen. Als je tenslotte in de overlevingsmodus verkeert dan zijn zorgen over duurzame energie en klimaat wel het allerlaatste wat op je agenda staat. Het is dan ook dat door deze klimaatfundamentalisme dat naast zijn misleidende, leugenachtige en pseudowetenschappelijke waanzinnigheid ook nog eens het beoogde doel dat ze pretenderen te dienen aan het saboteren zijn. Ze veroorzaken juist een achteruitgang en een afbraak van klimaat.

Mensen benaderen het leven als een narratief en vullen dit verhaal zelf verder in. We doen dit allemaal. Deze klimaatwaanzinnigen hebben een narratief gecreëerd waarbij de mens het pure kwaad is dat bestreden moet worden, dat hun visie voor een duurzame toekomst heilig is en dat er schaarste moet zijn om dit mogelijk te maken.

Het is aan deze waanzin waar wij als weldenkende mensen een eind moeten maken en ik denk niet dat ik overdrijf wanneer ik stel dat het een zaak van leven en dood zal zijn.

Als verstandige mensen moeten we optreden tegen deze geesteszieke losgeslagen fundamentalisten. We moeten ze bestrijden met wijsheid, waarheid en vrijheid. Vrijheid om samen een andere koers te varen op basis van feiten en gedegen argumenten in plaats van emoties en wensdenken.

We moeten gebruik maken van het echte democratische recht in plaats van het falende construct dat ons de schijn geeft van ‘het volk beslist’. Er is geen tijd voor verslagenheid. Geen ruimte voor opgeven. Er is alleen nog maar tijd voor 1 ding en dat is vechten voor wat je waard bent tegen een totalitair controle systeem dat ons als slaven zal houden.

Pin It on Pinterest