Het sociale contract

En hoe onze overheid deze met het volk heeft verbroken

De overheid heeft het sociale contract met het Nederlandse volk verbroken. Zij houden zich niet aan de afspraken in dat contact. Wij betalen belastingen en houden ons aan de afgesproken wetten en in ruil daarvoor zorgt de overheid dat zaken goed geregeld zijn voor ons, maar de overheid is er niet meer voor ons.

Zij dienen de globalistische belangen ten koste van ons welzijn en onze welvaart. Zij beperken onze vrijheid, schenden onze fundamentele mensenrechten en ondermijnen constant onze democratie.

De tijd om het niet meer te pikken is aangebroken.

Dit kabinet vraagt ons om offers. Offers voor een oorlog waar wij niet om gevraagd hebben. Offers voor een energietransitie waar niemand op zit te wachten. Offers voor een klimaatverhaal dat van geen kanten klopt. Eigenlijk vragen ze ons om alles op te offeren voor hun globalistische ideologieën. Ze vragen om offers terwijl er nul vertrouwen is. Waar halen ze het lef vandaan? Ze verloochenen het volk, plaatsen ons in een potentieel levensbedreigende situatie deze winter als de prijzen verder blijven stijgen, vragen dat wij nog meer van ons leven en geld opofferen terwijl we er alleen leugens en onderdrukking voor terugkrijgen?

Een steeds groter wordende en straks volledig gecentraliseerde wereldoverheid om een boos volk onder de duim te houden. Dat is wat ons staat te wachten.

De tijd om NEE te zeggen is aangebroken.

Voor ons zorgen is niet het dreigen met vaccinatieplicht en avondklokken wanneer het je uitkomt. Voor ons zorgen is niet ons knevelen met mondkapjes en censuur voor onwelgevallige meningen in de samenleving. Voor ons zorgen is niet de samenleving tegen elkaar blijven opzetten met je polarisatie, je haat zaaien en je gedragsmanipulatie.

Voor ons zorgen is doen waar we de overheid voor betalen. Voor ons zorgen is onze belangen op nummer 1 zetten en de soevereiniteit van Nederland beschermen tegen krachten van buitenaf. Voor ons zorgen is werken aan een sterke economie met hoge koopkracht en een betaalbaar leven voor iedere inwoner van Nederland. Voor ons zorgen is er zeker van zijn dat wij als mens kunnen gedijen in het land en dat iedereen kansen krijgt om dromen te verwezenlijken en een gezin te onderhouden.

Voor ons zorgen is van ons houden en als volksvertegenwoordiger te luisteren naar de noodkreten vanuit de samenleving en oprecht te begrijpen wat speelt en belangrijk voor ons is. Als minister ben je in dienst van het volk en speelt eigenbelang geen rol meer. Elke beslissing die je als minister maakt moet in het belang zijn van het Nederlandse volk en niet je globalistische vriendjes bij de NAVO, EU en het WEF.

De tijd dat we met miljoenen mensen de straat opgaan is aangebroken.

Wij hebben genoeg offers gemaakt en lang genoeg getolereerd dat deze overheid zijn reet afveegt aan het sociale contract dat we hebben getekend. Niet dat mij ooit iets is gevraagd maar dat even terzijde. Ik werd geboren in een wereld die de pasgeborenen meteen in een fuik laten lopen van gedwongen burgerschap, maar zolang we geen last van elkaar hebben en voor elkaar zorgen dan is zoiets acceptabel, maar niet wanneer deze verhouding totaal uit balans is. Dan niet meer. Wij hoeven de constante staatsterreur niet te pikken.

Dus ik pik het niet meer. Jij ook niet? Overheden moeten opstappen. Hier in Nederland en in elk ander land waar hetzelfde gebeurt. Het stopt hier en nu. We gaan toch niet toekijken en getuige zijn van de totale afbraak van onze samenleving voor een handjevol globalisten met hun perverse fantasieën van een utopische wereld waar zij zich als de wereld-elite en stakeholders van de planeet Aarde wanen als Goden over een slavenvolk?

Ik ben geen slaaf. Ik ben niet iemand die je opzij duwt. Ik kijk de duivel in zijn ogen en lach hem keihard uit.

De tijd dat we massaal burgerlijk ongehoorzaam ons standpunt duidelijk maken is bij deze aangebroken. Ik heb het niet over een paar duizend man in Amsterdam of een Malieveld met een vreettent waar we gezellig keuvelen over hoe onze levens door dit WEF-kabinet worden verwoest. Ik praat over structureel verzet met z’n miljoenen tegelijkertijd. In elke branche en in elke regio. Elk uur van de dag. Elk wakker moment van ons leven totdat deze idioterie stopt en de wijsheid en menselijkheid wint van de gestoorde ideologieën van een enkeling.

Abonneer gratis op mijn substack om dit soort artikelen automatisch in je mailbox te ontvangen:
https://melissakampers.substack.com/p/het-sociale-contract?sd=pf

Pin It on Pinterest