Morele narcisme

En de minachting van de linkse elite

De marxisten, narcisten en links-extremisten hebben weer iets gevonden om collectief hun schijndeugen te etaleren. Het is altijd een kwestie van tijd, want hier zijn ze namelijk dag en nacht mee bezig. Als een gedetineerde die elke beweging van de bewaker elk mogelijk moment van de dag nauwlettend in de gaten houdt in de hoop te kunnen ontsnappen, zo zal de marxist als een opportunist in de duisternis trachten een mes in de rug te steken van de andersdenkende.

Dit keer is het een warm onthaal van uber globalist en WEF-adept extraordinaire Sigrid Kaag door een groepje mensen die in hun hand het symbool voor de vrijheid, de fakkel houden.

Een symbolisch contrast wordt zichtbaar tussen wat het volk wil en waar dit kabinet mee bezig is. Een bijna poëtisch beeld dat snel besmeurd door valse aantijgingen en kwade intenties uit de hoek van zij die denken moreel superieur te zijn, terwijl hun daden dagelijks het tegendeel bewijzen.

Sigrid Kaag wordt uitgekotst, maar zij is uitgekookt en kiest haar moment in de schijnwerpers om zo de gecreëerde beelden te gebruiken voor haar anti-democratische propaganda. De mainstream media en haar achterban van deugkneuzen maken gretig gebruik van de gemanipuleerde beeldvorming om het geheel volledig buiten alle proporties op te blazen.

Gretige uitingen van minachting volgen van dit soort lui naar het gewone hardwerkende volk toe. Ze hebben weinig nodig om openlijk hun minachting te rechtvaardigen terwijl ze de positie van deugen innemen. Ze doen het maar al te graag.

Het zijn uitingen van morele narcisme. Flinterdunne flauwekul gespuwd om de slapers slapende te houden en de dwazen af te leiden. Het lukt, voor een deel. Dwazen zijn namelijk altijd te vinden. Je kunt er je klok op gelijk zetten.

Ondertussen wordt het marxistische totalitarisme opgetuigd en laten wij ons nog steeds gaslighten door psychopaten.

Maar wij laten ons niet toch niet echt gaslighten? We zien hoe het spel gespeeld wordt en we zullen meespelen. We gaan all-in voor de liefde en vrijheid van elk mens op aarde. Ze zullen verliezen, de kwade krachten. Ze zullen zwichten onder de oneindige schoonheid van het licht terwijl ze stikken in hun eigen giftigheid.

Pin It on Pinterest