Het is weer eens tijd om de waanzin van de week te duiden

925 miljoen euro van ons geld om medische apartheid in Nederland mogelijk te maken terwijl dezelfde 925 miljoen euro gebruikt had kunnen worden om de IC capaciteit op te schalen en om de slachtoffers van de disproportionele maatregelen te compenseren voor hun geleden schade.

925 miljoen euro van ons geld doorgesluisd naar stichting Open Nederland. Initiator van Testen voor Toegang oftewel het startschot voor medische apartheid in de praktijk.

Commerciële testbedrijven zijn woest op Open Nederland want zij willen natuurlijk ook mee profiteren van deze unieke kans in Nederland. Het is namelijk niet elke dag dat apartheid op zo’n grote schaal uitgebuit kan worden.

Slavernij 2.0

New and Improved.

Een Open Nederland van Thomas Antonius Middendorp, oud commandant der strijdkrachten. Tom met zijn Clingendael instituut is zelf weer volledig toegewijd aan het klimaat verhaal. De volgende “pandemie” die ons te wachten staat.

Zijn motivatie is om Nederland te helpen aldus Tom. Naar mijn mening zijn dat vaak de gevaarlijkste mensen. Karl Marx deelde deze motivatie maar zijn filosofie heeft uiteindelijk miljoenen mensen het leven gekost.

The road to hell is paved with good intentions

Ze zullen echter niet allemaal goede intenties hebben. Van Tom weet ik dat ook niet zeker. Hij past in ieder geval goed bij het World Economic Forum met zijn opvattingen. Vele die zich met deze zogenaamde stroom van denkers identificeren acteren hun goede intenties, hun werkelijke intenties zijn echter totale controle en macht over de wereld grijpen.

Pin It on Pinterest