Miljarden van ons belastinggeld wordt er gestoken in de angst-propaganda, vaccinatieprogramma en het bewerkstelligen van de testsamenleving

Nog niet zo heel lang geleden moest op zowat alle fronten in ons land bezuinigd worden. Er was te weinig geld, de staatsschuld moest teruggedrongen worden maar ondertussen werden er honderden miljoenen naar het buitenland gesluisd voor de stabiliteit van ons zogenaamde Europa. Een Europa waar niemand om gevraagd heeft.

Ons geld!

Jarenlang hebben wij gebloed. Eerst de financiële crisis. De broeksriem moest aangetrokken worden. Iedereen moest zijn steentje bijdragen en ondertussen keken wij toe hoe alles twee keer zo duur werd terwijl onze salarissen bevroren waren.

Nu de nep pandemie. Nog steeds willen zij ons verkopen dat hier sprake is van een gezondheidscrisis. De IC’s stromen vol en het zorgpersoneel moet chronisch bijkomen van de drukte in de rustige periode. We doen het voor de zorg, we doen het voor de ander.

Maar ik doe het niet voor de zorg en ik leef ook niet voor de ander. Ik leef zodat ik kan genieten en het beste uit mijn gegeven tijd kan halen. Dat ik dit geluk deel met anderen is deels het geluk van het leven maar niemand hoeft mij te vertellen waar ik voor leef. Dat hele solidariteitsverhaal is leuk voor zij die zich erin kunnen vinden maar als jij een andere mening hebt dan wordt je weggezet als egoïst.

I hate to bring it to you maar wij zijn allemaal egoïsten. Stuk voor stuk! Geen uitzondering daargelaten. Zelfs als jij je opoffert voor de ander dan doe je het nog voor jezelf. Omdat jij gelooft dat het iets toevoegt of oplevert. Het is altijd onderhevig aan jouw eigen gevoel en beleving van de realiteit. Stellen dat je het voor de ander doet is waan. Het is krankzinnigheid. Het geeft ook helemaal niet. Leven voor jezelf is geen taboe. Het is geen schande. Het is het beste uit het leven halen, dat streven op een juiste manier te doen en het geluk dan uit te stralen zodat anderen ervan kunnen meegenieten. Niets is zo onuitstaanbaar als een ongelukkig mens. Zorg dus dat jij je eigen tuintje verzorgt zodat deze kan bloeien.

En dan terug naar de volksgezondheid. Die miljarden die wij nooit hadden, als het echt ging om volksgezondheid dat had dat geld gegaan naar verbetering van de zorg, meer capaciteit en meer personeel. Het geld was gegaan naar betere voorlichting en preventie alsmede alternatieve geneesmiddelen onderzoek zoals bijvoorbeeld Ivermectine. Als het echt ging om volksgezondheid dan had er niet zoveel dwang achter gezeten.

Nee, de testsamenleving is in werkelijkheid een controle samenleving. Zij willen het helemaal voor het zeggen hebben.

Total Control.

Zeg nu zelf. Gezonde mensen structureel testen met methodes die bij lage prevalentie een hoge mate van valse positieven opleveren is niets anders dan fraude plegen met cijfers die vervolgens, als ze kunstmatig hooggehouden worden gebruikt worden om nog meer vrijheden en rechten van je af te pakken en nog meer van jouw geld door te sluizen naar dubieuze groene initiatieven en partijen die al decennialang van de snoep pot smullen die wij met onze arbeid hebben opgevuld.

De wereld is corrupt tot op het bot en in en in verrot. Je zit gevangen in je grot maar jij hebt de sleutel van het slot.

Jij bent de persoon die het verschil kan maken dus schreeuw het van de daken. Tot hier en niet verder want ik ben geen schaap…

Ik ben de herder.

Pin It on Pinterest