Het dagboek van Melissa Kampers – 25 oktober 2021

25 oktober 2021

De pandemie van de ongevaccineerden. Ze durven het nu openlijk te zeggen. Dit zagen we al mijlenver aankomen. Net als het “nieuwe normaal” is de “pandemie van de ongevaccineerden” nu de nieuwste catchphrase om de agenda te vorderen. 

Volgende week komt er een persconferentie waarbij het demissionair kabinet hun maatregelen tegen de ongevaccineerden gaan aankondigen. Ze houden rekening met een boos volk. Het is voor ons zaak om rustig te blijven in een tijd waarbij woede volkomen begrijpelijk is. Geweld zal niet de oplossing zijn maar we moeten ons er ook niet bij neerleggen. 

Het is makkelijk om je nu als slachtoffer te gaan opstellen maar wij zijn geboren leiders. De pioniers die in de toekomst de gouden weg moeten wijzen. Dit moet voor ons een tijd van kracht en verdere ontwikkeling zijn. Laat je niet meeslepen in deze negativiteit. De mannen en vrouwen die nu de macht hebben zijn charlatans, geen echte leiders. Leiders die verbinden een volk en drijven ze niet verder uit elkaar met haatcampagnes en manipulatie. Het is overduidelijk dat een top-down bestuur door Elite faalt in het brengen van een functionele democratische samenleving. Wij als volk moeten nu de verantwoordelijkheid nemen en de regie in handen nemen.

“Wees een baken van licht in de duisternis”

Wij moeten onszelf cultiveren. Verrijk jezelf met liefdevolle gedachten en vergroot je kennis en spirituele bewustzijn. Nu is de tijd om te pieken en het beste uit jezelf te halen. Lockdowns voor ongevaccineerden? Het maakt geen reet uit. Wij zijn de toekomst en als die tweedeling van de samenleving niet meer te herstellen is dan maar verder als parallelle samenleving. Zo is er voor elke situatie een antwoord. Laat onze integriteit en moraliteit gelden in een tijd waar deze schaars is geworden. 

Laten we desalniettemin trachten om deze gecreëerde kloof tussen gevaccineerden en ongevaccineerden te verkleinen. Dit kan alleen vanuit liefde en rust. Wees vastberaden en gepassioneerd. Wees een definitie van menselijkheid in een onmenselijke tijd. Ze proberen ons te dehumaniseren dus laten wij daar het tegenovergestelde in zijn. We moeten meer mens worden, onze onderlinge banden versterken en terugkeren naar een connectie met natuur en ziel. 

“De ziel wordt geverfd met de kleur van haar gedachten.”

Marcus aurelius

Pin It on Pinterest