Het dagboek van Melissa Kampers – 23 en 24 oktober 2021

23 en 24 oktober 2021

Wat we allemaal zien gebeuren in de wereld is zo voorspelbaar. Zo werd het al vrij snel duidelijk dat de ongevaccineerden de schuld zouden krijgen nadat blijkt dat vaccinaties ons geen vrijheid geeft maar deze ons  juist verder ontneemt. 

De mainstream media speelt wat dat betreft een hoofdrol in het vertellen van dit polariserende narratief. Zo is het in de mode om als arts je integriteit en moraliteit op te offeren in ruil voor het uitsluiten en demoniseren van de ongevaccineerden. De eed van Hippocrates nemen zij blijkbaar voor lief. Met dit soort artsen maakt het niet meer uit hoeveel IC bedden je tekort komt. De vertrouwensband tussen arts en patiënt is inmiddels volledig kapot gemaakt. 

Ik heb het steeds over de ongevaccineerden maar er zijn natuurlijk ook mensen die zich wel hebben laten vaccineren maar het ook niet eens zijn met deze haatcampagne. Dit zijn mensen die ook inzien dat onze vrijheden en rechten op het spel staan. We moeten proberen om zoveel mogelijk mensen uit die hypnose te krijgen en te laten inzien dat onze vrijheden en rechten beschermd moeten worden tegen een ideologie die democratie volledig wil afschaffen. 

Het gaat ook niet meer om het wel of niet nemen van een spuitje. Dat zoiets een eigen keuze moet blijven daar hoeven we niet eens een discussie over te voeren. Dat is een fundamenteel recht. Jouw lichaam is jouw keuze. Als men vanaf het begin af aan eerlijk waren geweest en niet zo hadden zitten liegen en misleiden dan hadden mensen een eerlijke en goed geïnformeerde keuze kunnen maken maar daar is helaas geen sprake van. 

De machthebbers en Elite willen totale controle over het volk. Zij willen de rol vervullen van verzorger en voor ons bepalen wat goed en slecht is. Technologie speelt hierbij een belangrijke rol. Het is tenslotte met de ontwikkelingen in technologie dat zulke globale controle en macht op het volk uitgeoefend kan worden. Gelukkig zie ik steeds meer weerstand ontstaan tegen dit toekomstperspectief. Mensen pikken het niet meer. Ik voorspel dat dit de komende maanden verder zal intensiveren. In sommige landen zal het leiden tot gewelddadige confrontaties maar uiteindelijk zal de bevrijding vreedzaam moeten gebeuren. 

Wij zitten midden in een revolutie wat eigenlijk niets te maken heeft met een virus. Dit zat er altijd al aan te komen. De vraag is welk nieuw model het gaat winnen. Is dat de top-down totalitaire controlestaat die elk aspect van ons leven gaat bepalen middels de duurzame ontwikkelingsdoelen en computermodellen of komt er een bottom-up volksbestuur waar technologie niet wordt ingezet om te onderdrukken en te controleren maar om vrijheid en menselijkheid te vergroten. Dezelfde technologie die nu onze fundamentele vrijheden en rechten beknotten kan gebruikt worden om ons te bevrijden. 

Ik kies voor vrijheid en menselijkheid maar dat vraagt ook om een persoonlijke ontwikkeling. Wij als volk moeten meer in onze kracht gaan staan en onze potentie beter benutten. 

We leven in een interessante tijd, dat is zeker. Ik denk dat de komende 7 jaar turbulent zullen zijn. Verandering brengt altijd onrust met zich mee. Het is voor ons belangrijk om onze menselijkheid te behouden en ons telkens af te blijven vragen..

“Wat zou liefde doen?”

Pin It on Pinterest