Wees een voorbeeld

Laat nooit je eigenwaarde en moraliteit afhangen van de wereld die je waarneemt. Leef vanuit je eigen initiatief en koester je mooie gedachten voor een wereld die je wenst te zien.

Hoe meer het regime zich tegen de ongevaccineerden keert des te meer bevestiging krijgen we dat het terecht was om je rug recht te houden en niet mee te gaan in hun beleid. Laat deze gebeurtenissen je kracht geven en inspiratie.

Alleen een fout en corrupt regime zet zijn eigen volk tegen elkaar op. Alleen mensen zonder integriteit en moraliteit kunnen het over hun hart verkrijgen om anderen uit te sluiten of weg te kijken terwijl groot onrecht word aangedaan.Wij zijn de nette mensen. De fatsoenlijke mensen.

Wij zijn de mensen met ruggengraat en een gezond vermogen om hopen stront te onderscheiden van de werkelijkheid. We gaan afscheid nemen van dit giftige systeem en de kracht en initiatief terug brengen in de handen van het volk.

Empower the people, change the world.

Laten we elkaar steunen en helpen. Samen hand in hand voor een betere wereld. Zeg nee tegen deze globale tirannie en laat zien hoe het beter kan. Een groot deel van de mensheid is gehypnotiseerd. Laten we als spiegel van reflectie fungeren en het onrecht en misdadigheid van dit globale beleid exposen. Spreek de foute mensen aan op hun verwerpelijke gedrag. Keur het af en demonstreer wat menselijkheid en liefde zou doen in dezelfde situatie.

Wees een voorbeeld.

Pin It on Pinterest