Het dagboek van Melissa Kampers – 21 en 22 oktober 2021

21 en 22 oktober 2021

Als ik terugkijk op mijn leven dan krijg ik steeds meer de indruk alsof ik mezelf onbewust heb voorbereid op dit moment in onze geschiedenis. Een moment waar wij als mensen verlost zijn van groepsdenken en onze goddelijke potentie tot uiting kan komen.

Wij hebben altijd geleefd in een leugen waarbij elk aspect van het establishment het doel heeft om je laag en klein te houden. Ik schopte als kind al tegen de schenen van autoriteitsfiguren die hun realiteit opdringen, maar mij plotseling brutaal vonden als ik daar vragen over stelde. Ik had daar altijd al schijt aan. Ik ben op zoek naar waarheid en in mij leeft een intuïtie die mij verteld wat wel of niet rijmt. Dat de wereld niet rijmt daar kwam ik dus al snel achter. 

Op veel latere leeftijd deed ik onderzoek naar het verruimen van bewustzijn door onder andere psilocybin en DMT. Ook wel bekend als paddenstoelen en Ayahuasca. Ik heb uiteindelijk ook mijn eigen ervaring gehad met deze geschenken van moeder natuur en het heeft inderdaad meer programmering ongedaan gemaakt en de filters opgeheven. 

We zijn spirituele wezens van oneindige potentie. Wij vormen onze eigen realiteit en baren onszelf in dit bestaan. Dit gebeurt allemaal uit pure liefde. 

Het is bizar dat wij ons zelfbeeld tegenwoordig laten afhangen van wat de wereld om ons heen ons verteld en vergeten binnen onszelf te kijken waar de waarheid daadwerkelijk te vinden is. 

De komende tijd ga ik mij concentreren op de interne cultivatie van mijn ziel en geest om zo nog meer in mijn kracht te staan en mijn potentie te ontwaken. Bovendien zal ik mijn gezondheid op een hoger niveau brengen door weer te luisteren naar mijn gevoel.

Pin It on Pinterest