Het dagboek van Melissa Kampers – 1 november 2021

1 november 2021

Nederland is weer in rep en roer want morgen worden nieuwe maatregelen aangekondigd omdat het aantal corona besmettingen weer oplopen. Uiteraard zijn deze maatregelen weer “uitgelekt” zodat ze op een afstandje kunnen kijken hoe het volk verontwaardigd reageert, maar toch weer gehoorzaamd. Of dit keer niet?

De niet werkende mondkapjes komen terug en een bredere inzet van de misdadige coronapas is strak een feit. De ongevaccineerden mogen straks niet meer fitnessen want ze zijn zo ongezond en gevaarlijk. Zie je de waanzin in deze gedachte?  Ze kijken nog even een er een wetswijziging kan doorgevoerd worden om de coronapas ook op scholen mogelijk te maken. Segregatie op scholen. Dit doet mij aan een ander tijdperk denken. Een tijd die wij nooit meer over zouden doen, maar hier zijn we dan toch.

“Hoe meer wetswijzigingen de overheid nodig heeft om hun beleid te kunnen uitvoeren des te corrupter is deze overheid”

Zodra de coronapas op scholen gelukt is en wanneer blijkt dat ouders toestaan hoe hun eigen kinderen worden uitgesloten van normale deelname aan het onderwijs dan zal de coronapas ook op de werkvloer zijn intrede doen. De wetten hebben ze dan tenslotte al. 

Steeds meer mensen worden boos omdat deze maatregelen eraan zitten te komen, maar iedereen die zich erin verdiept heeft, wist natuurlijk al dat dit eraan zat te komen. Wees dus niet boos, maar wees gefocust, rustig en daadkrachtig. 

We hebben niets aan mensen die hun zelfbeheersing verliezen en gekke dingen gaan doen die de weg naar vrijheid alleen maar langer maken. Het is veel krachtiger om in rust en wijsheid je verzet kenbaar te maken en het begint uiteraard met niet gehoorzamen. 

Niet gehoorzamen is de sleutel en terwijl de overheid verder radicaliseert zullen wij met een vastberaden rust en liefde steeds meer mensen aan onze kant krijgen. Niet door angst, dreigen of manipulatie, maar simpelweg door ze kracht te geven en de waarheid te vertellen.

Pin It on Pinterest