Het dagboek van Melissa Kampers – 2 november 2021

2 november 2021

Vandaag was de dag van de persconferentie en de aankondiging van nieuwe maatregelen. Ik heb niet gekeken naar deze persconferentie, maar heb de beelden bekeken van mensen die naar Den Haag zijn gegaan om een herrie protest te houden. Deze tijd is namelijk onze revolutie en wij staan in de schijnwerpers nu. 

Uiteraard wist ik al wat de maatregelen zijn en waar we naartoe gaan de komende weken. Nu een uitbreiding van de onzinnige coronapas en de herinvoering van niet werkende mondkapjes en uiteraard weer veel haatzaaien en ongevaccineerden als schuldigen aanwijzen. 

De volgende stap is werkelijk vaccinatieplicht door de coronapas op de werkvloer in te voeren. Hiervoor zijn wat wetswijzigingen nodig dus ik geef het niet meer dan 5 weken voordat we op hetzelfde niveau zitten als nu in landen zoals Italië het geval is. Daar worden mensen zonder behoud van salaris naar huis gestuurd als zij ongevaccineerd zijn. 

Toch voel ik vandaag als een overwinning. De maatregelen worden steeds radicaler en de tijd begint te dringen. Het kaartenhuis stort volledig in en steeds meer mensen worden wakker.

Het is ook totaal niet relevant wat voor maatregelen verzonnen worden. Het stopt namelijk pas zodra het volk dat zegt. Het is daarom onze revolutie. Een revolutie van historische proporties. 

Wij organiseren ons steeds beter en blijven ons ook individueel ontwikkelen. Wij gaan steeds meer in onze kracht staan omdat de noodzaak is ontstaan. Als wij niets doen dan zal ons leven door tirannen bepaald worden als wij ertegenin gaan dan zullen wij liefde, vrijheid en menselijkheid terugbrengen in de samenleving. De kans op een gouden tijdperk bestaat, maar dat is geheel aan ons. 

Het is heel belangrijk dat wij ons blijven realiseren dat wij er niet alleen voor staan. We doen dit samen en we beleven deze historische tijd ook samen. Ik heb zin en hoop in de toekomst want ik kan niet wachten om te bouwen aan die liefdevolle, vrije wereld die ik voor me zie. 

Sta niet toe dat de sinistere machten in deze wereld onze stralende kracht doet doven. Wakker dat vuur aan in jezelf en geef anderen in je omgeving ook die kracht. Geef elkaar vertrouwen en hoop. Bouw elkaar op en bouw samen aan een betere wereld vrij van tirannie.

Pin It on Pinterest