WHO adviseert om niet te stoppen met AstraZeneca-vaccin

De Wereldgezondheidsorganisatie WHO adviseert landen om het inenten met het AstraZeneca-vaccin niet stil te leggen. De voordelen wegen zwaarder dan de risico’s, zegt de WHO.

In ander nieuws zijn er inmiddels 11 gevallen van bloedstolsels of trombose na inenting AstraZeneca bekend in België waarvan 5 ernstig.

In Duitsland kregen 6 vrouwen en 1 man bloedproppen in de hersenen en een tekort aan bloedplaatjes na inenting van AstraZeneca. Drie van hen zijn inmiddels overleden aan de gevolgen ervan. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 20 en de 50 jaar.

Het gemiddelde IFR van corona voor deze mensen onder de 70 jaar is 0,05 procent. Deze mensen zijn gestorven voor bescherming tegen een virus dat geen enkele bedreiging was. Bescherming dat niet eens gegarandeerd is.

Ondertussen gaat het WHO door met het aanmoedigen van vaccineren.

Word mij nu het zwijgen opgelegd omdat ik mij kritisch uitlaat over het advies van de WHO? Dit is namelijk al 12 maanden de norm. De doofpot is niet diep genoeg om de waarheid te verbergen.

Wake up people! Zeg NEE tegen deze waanzin. Straks moeten wij de keuze maken. Of wij laten ons inspuiten met experimenteel gif dat ons kapot maakt van binnen of wij worden uitgesloten van deelname aan de samenleving als paria’s. Hersenloze wappies die gemolesteerd moeten worden. Een virus dat verdreven moet worden.

Dit moet stoppen. Onmiddellijk stoppen.

Pin It on Pinterest