Framing, shaming en blaming

Het valt mij op dat mensen die zich kritisch uiten naar het huidige coronabeleid en opkomen voor vrijheid en mensenrechten ontmenselijkt worden door staat en samenleving. Dit is duidelijk zichtbaar bij bijvoorbeeld demonstranten die steeds extremer wordende bijnamen krijgen zoals hersenloze wappies die gemolesteerd moeten worden en worden vergeleken met virussen die bestreden moeten worden.

Deze ontmenselijking van mensen die kritisch zijn naar beleid en opkomen voor vrijheid en mensenrechten wordt verder aangemoedigd door het kabinet en zelfs de Politie die er zou moeten zijn om ons te beschermen. De gewone mens ziet dit gedrag als een voorbeeld, worden door mainstream media verder opgejut en beginnen dan ook hatelijk gedrag te vertonen jegens “wappies”

Dit is een slippery sloop. In een rap tempo escaleert het tot een onhoudbare situatie in onze samenleving. Voor de corona werden vechters voor vrijheid en mensenrechten geprezen voor hun inzet en intenties maar door de wereldwijde corona campagne worden zij nu geframed als virusontkenners en aangewezen als oorzaak van aanhoudende lockdowns en maatregelen.

De sociale cohesie valt uiteen en mensen staan enorm onder druk door de maatregelen waar maar geen eind aan lijkt te komen. Verder wordt medische apartheid een feit met de komst van zaken zoals vaccinatiepaspoorten en uitsluitsel van deelname aan in de ogen van Hugo de Jonge niet essentiële activiteiten in de samenleving. Activiteiten die van essentieel belang zijn voor het welbehagen van het volk. Hij voert door dit standpunt in te nemen dus nog verder de druk op in de samenleving.

Wij moeten hier onmiddellijk een eind aan maken en zichtbaar blijven maken hoever wij werkelijk zijn afgegleden.

Over honderd jaar zullen zij schande spreken over deze tijd. Laten wij ervoor zorgen dat zij over honderd jaar ook kunnen zeggen dat zij hun vrijheid en mensenrechten te danken hebben aan hen die nu zijn opgestaan ❤️

Pin It on Pinterest