The Show must go on

Lareb weigert 1600 meldingen van overlijden na inenting aan te nemen die door het BPOC2020 zijn onderzocht. Zij doen alsof er niets aan de hand is.

https://www.ninefornews.nl/lareb-weigert-1600-meldingen-van-overlijden-na-inenting-aan-te-nemen-opvallend-en-teleurstellend/

De kamer reageert verontwaardigd op het betoog van Gideon van Meijeren over de straat van onze democratie en de glijdende schaal van medische apartheid. Het uitsluiten van de ongevaccineerden en zij doen alsof er niets aan de hand is.

The Show must go on.

En wat voor show. Kaag blijkt een natuurtalent in het acteren. Haar aanval op collega Rutte doet suggereren dat wij nog zo naief zijn om in het politiek schouwspel te geloven. Wij weten inmiddels wel dat het fictie is.

Kaag, Rutte, Paternotte, De Jonge, Ollongren, Grapperhaus, Schouten, Hoekstra en de lijst gaat door met het meerdendeel van de eerste en tweede kamer. Al deze mensen doen ALSOF zij in dienst zijn van het volk maar voeren in werkelijkheid de visie uit van Klaus Schwab en zijn groep van denkers onder de globalistische vlag van het World Economic Forum.

Er is geen sprake van wanneer die Grote Reset er komt. Die grote reset die is er. Zonder uw instemming besloten en met uw vrijheid en mensenrechten als colateral damage. Het grote onteigenen is begonnen en dat betreft niet alleen de boeren maar ook uw waardevolle eigendommen zullen snel genoeg verdampen want zonder bezittingen heeft u geen rechten. Zo zien zij dat althans.

De revolutie komt van de mensen zelf. Mensen zoals jij en ik. Wij moeten nooit zwichten onder deze druk. Deze tirannie. Wij mogen ons nooit confirmeren aan de Sustainable Development Goals die ons tot perfecte slaaf zal maken.

Dit is de natte droom die uitkomt voor elke psychopaat met neocommunistische ambities. De psychopaat heeft van het WEF de perfecte vermomming gekregen. Social Entrepreneurs.

Elk bedrijf op aarde dat een pagina heeft op dit World Economic Forum zal pleiten voor het uitsluiten van ongevaccineerden door de invoer van vaccinatieplicht. Dit is exact conform het stappenplan zoals al eerder over werd nagedacht en werd omschreven in het Lockstep document van de Rockerfeller Foundation.

Wij zijn een bedreiging voor ze. Zij zijn werkelijk bang voor wat wij kunnen bereiken. Zij zijn bang dat de massa door ons met de waarheid overtuigd zal worden en dat wij met een betere visie voor de toekomst zullen komen.

Een visie voor de toekomst waar uw vrijheid en rechten gewaarborgd blijven en waar u zich in liefde kan verbinden met uw medemensen zonder angst voor uitsluiting.

Geef daarom nooit op. U bent de oplossing. Wij zijn de oplossing en zij zijn doodsbenauwd voor onze oneindige potentie. De arrogantie is schijn. Hun daden gehaast en wanhopig. Het gouden tijdperk voor een vrije en welvarende samenleving komt.

Pin It on Pinterest