Wij zijn de stakeholders..

Vanavond gaan de Nederlandse vertegenwoordigers Mark en Hugo van het World Economic Forum weer het Nederlandse volk aanspreken. Zij zullen de vaccinatie gospel prediken en trachten het volk te overtuigen van de noodzaak voor medische apartheid in ons “vrije” en oh zo tolerante Nederland. Dit is nu de definitie van “inclusiviteit” in het nieuwe normaal. 

In het nieuwe normaal heeft u namelijk geen bezittingen meer dus ook geen rechten of vrijheden. U heeft alleen plichten en u zal getoetst worden op gehoorzaamheid. Als u niet in de pas loopt met de rest van de slaven dan zal uw QR-code rood kleuren. Code rood! De kleur van het nieuwe inclusieve en duurzame 2030 van Klaus Schwab en zijn bende van zogenaamde denkers en entrepreneurs. 

Zo’n toekomst begint met de invoer van een corona pas. Een plan dat vanaf 25 september 2021 van start moet gaan. Iedereen moet in het gareel lopen ook zij die in hun decadente waan denken de dans te ontspringen. De vaccin weigeraars. In het nieuwe normaal is namelijk geen ruimte voor zelfstandig denkende mensen met een eigen wil en een andere visie voor de toekomst dan dat door het World Economic Forum gedicteerd wordt. 

Wij leven in een systeem dat niet voor het volk bestemd is maar wel draait op de bloed, zweet en tranen van elke burger. Dit is niets nieuws. Er is sprake van een historische oorlog tussen de Elite en het “gewone volk” op vrijheid en macht. De laatste keer dachten wij gewonnen te hebben van de tyrannische Elite maar in de schaduw waren zij al weer druk bezig met het smeden van plannetjes voor een terugkeer van totale macht en controle over het volk door de Elite. De uitvoer van deze plannetjes daar zitten wij nu midden in alleen wordt de Elite nu anders genoemd. Klaus Schwab noemt ze “Stakeholders” en u behoort niet tot deze exclusieve club dus uw mening telt niet mee.

Er is een Grote Leugen in de wereld. De leugen van wie werkelijk de macht heeft hier. Het maakt namelijk niet uit wat Klaus en zijn Stakeholders vinden en willen. De macht is in handen van U! De macht is in handen van ons, het volk. De jij en ik. De hij en zij. De WIJ. De mensen die met hun bloed, zweet en tranen deze mensheid op de benen houden. Laat je niets anders wijs maken dan dat. Wij bepalen samen welke koers wij varen. Doorbreek gedachtes van onwaardigheid en niet kunnen. Elk individu die leeft en besluit vanuit liefde en vrijheid heeft oneindig meer potentie om te creëren dan een leger van nihilisten die leven uit angst, haat en afgunst. Gebruik je passie voor een vrij en liefdevol leven om jezelf voorwaarts te stuwen door deze tijd. Dit is je kans om uit te blinken op jouw eigen unieke, prachtige wijze.

Ik heb vertrouwen dat wij samen als mensheid met iets beters kunnen komen dan de visie van het World Economic Forum waar vrijwel alle wereldpolitiek als gehoorzame makke lammetjes achteraan lopen. Zij geloven in hun waan dat dit de toekomst moet zijn voor de wereld. Zij geloven dat zij slim genoeg zijn om voor ons te bepalen maar helaas is dit een illusie. Gelukkig maar moet ik eigenlijk zeggen. Een visie voor een betere toekomst komt namelijk uit het hart en is niet iets dat je voor een ander bepaald maar met elkaar ontdekt door te voelen vanuit liefde. De drijvende kracht van creatie. De kracht die ons dit leven heeft geschonken.

Dit gaat ons lukken. Ik ben hier heilig van overtuigd. De visie van het WEF piept en kraakt nu al aan alle kanten en ik zie onwijs veel weerstand ontstaan nu de corona pas werkelijkheid dreigt te worden. Ik wil u achterlaten met de volgende gedachte, dat wij waakzaam en betrokken moet blijven bij de creatie van onze toekomst. Gepassioneerd, met liefde en vuur in ons hart. Een paradijs op aarde is geen ongrijpbare droom maar een onvermijdelijk gevolg van de energie die wij erin steken. Wij bepalen dat samen. Laat het iets moois zijn. 

Aan alles komt een einde en elk einde is een nieuw begin. Zo zal de dans tussen licht en duisternis altijd blijven voortbestaan en zo in deze oneindige dans bestaat de balans die alles mogelijk maakt. 

Is het niet wonderbaarlijk?

Pin It on Pinterest