Het kabinet in dienst van het WEF

Ons kabinet is in dienst van het World Economic Forum en behartigt de belangen van “stakeholders” zoals toegekend door o.a. Klaus Schwab. Deze “stakeholders” worden vaak door het WEF opgeleid tot zogenaamde “social entrepreneurs” maar feitelijk gezien spreken wij hier over de Elite die de macht en controle grijpt en de vrijheid en middelen van het volk afpakt. De vrijheid die het volk al eerder in de geschiedenis van de Elite moest afpakken vanwege hun tirannie en onderdrukking. De Elite voelt zich verheven over het “gewone volk” en zullen nooit verantwoordelijk om kunnen gaan met een positie van macht. Het is daarom noodzakelijk om de mensheid te beschermen tegen hun waanzin en willekeur. 

Alle wetten, beleid en beslissingen die door het demissionaire kabinet genomen worden dient volledig genegeerd te worden omdat deze simpelweg onrechtmatig zijn. Zij zijn er namelijk voor bedoeld om de agenda van het WEF en gelieerde Elite grootmachten zoals het WHO, Big Tech, Big Pharma e.d. te vorderen. 

De succesvolle uitvoer van deze agenda zal het einde betekenen voor vrijheid en mensenrechten immers zal ons leven volledig gecontroleerd worden door deze Elite die men stakeholders en social entrepreneurs noemt. De sustainable development goals zijn de systemen en structuren waarop deze controle en macht over het volk uitgeoefend kan worden.

Het is daarom van essentieel belang dat wij als volk hernieuwde passie voor vrijheid ontwikkelen en deze vrijheid opnieuw voor de komende periode veiligstellen. Dit moet door deze agenda te ondermijnen en een society 4.0 te installeren.

Society 4.0

Om een dergelijke visie te begrijpen is het boek van prof. Bob De Wit met dezelfde titel Society 4.0 een must. Ik adviseer om dit boek te lezen en dit als vertrekpunt te gebruiken voor het vormen van een gezonde visie waar vrijheid centraal blijft staan in de samenleving.

Onderstaand een video van Mark Rutte die over de ruggen van de boeren en burgers van Nederland de belangen van het WEF voorop stelt. Laten wij hierbij duidelijk zijn dat het WEF niet door het volk gekozen is. Het is een ondemocratische entiteit, een collectief van de Elite die decennialang de geesten van politici heeft weten te corrumperen en middels NGO’s enorm machtige posities hebben weten in te nemen. 

https://youtu.be/RvlHQepSqbA

It’s time to rise up!

Big Tech behartigd de belangen van de Elite en ondersteund de uitvoer van hun agenda die ons de vrijheid, rechten en bezittingen zal ontnemen waar onze voorouders zo hard voor hebben gevochten. Een daarvan is onze vrijheid van meningsuiting. Een vrijheid die door bedrijven zoals Facebook aan banden is gelegt. Facebook maar ook andere Big Tech namen zoals Google en YouTube voelen zich verheven (de valkuil van de Elite) over het “gewone volk” en denkt voor ons te kunnen bepalen welke meningen schadelijk zijn en welke niet en dit zogenaamd allemaal om onze gezondheid te bewaken. Dit is echter niet de taak van Big Tech. Zij dienen zich alleen bezig te houden met het aanbieden van technologische platforms waarmee een vrij en democratisch volk hun vrijheid kunnen delen met de wereld.

Op www.mewe.com/i/melissakampers is het nog steeds mogelijk om zonder censuur te berichten. De groep groeit elke dag en steeds meer mensen zijn ook op dit platform actief waar zij in vrijheid berichten kunnen delen met anderen die hier meteen zouden leiden tot bijvoorbeeld in mijn geval een 30 tot 60 dagen ban.

Pin It on Pinterest