De vrije wil van de mens

De vrije wil van de mens is cruciaal voor onze geestelijke gezondheid.

Transhumanisme zal ons einde betekenen. Het is geen belofte voor een betere wereld, maar de uiting van een pervers verlangen naar zelfdestructie en een totale verachting van de mens zelf.

Omarm het mens zijn.

Ik ben er honderd procent van overtuigd dat als wij de globalisten niet weten tegen te houden in de uitvoering van de antimenselijke totalitaire agenda dat de mensheid gedoemd is te falen in elk opzicht. De vrije wil van de mens is namelijk niet alleen cruciaal maar ook niet te elimineren. Het zal broeien en een weg vinden totdat het explodeert in een daad van totale vrijheid.

Het totalitaire systeem zal per definitie corrupt zijn en leiden tot willekeur en waanzin. Het zal een systeem zijn dat zichzelf van binnenuit zal vernietigen.

Wat zij dus willen, een totaal controleerbaar systeem waarbij de mens het systeem dient en het systeem zichzelf gaat niet werken. Nooit. Bovendien denken ze in hun arrogantie dat zij de aangewezen personen zijn om aan de knoppen te zitten en te bepalen hoe dat systeem functioneert.

We zullen moeten terugkeren naar de fundamentele basis. Vrij van systemen die ons beperken en terug naar systemen die ons leven verrijken. Technologie kan een krachtig gereedschap zijn, maar alleen in handen van de eerlijke en liefdevolle mens en niet in handen van de mens die verlangt naar macht.

Ik heb weinig antwoorden en oplossingen en er is zoveel dat ik niet begrijp, nog zoveel te leren, maar ik weet genoeg om te zien dat de weg die is ingeslagen de verkeerde is en dat wij ons daartegen moeten verzetten met alles wat we in ons hebben.

Ik weet dat we samen wel antwoorden en oplossingen kunnen vinden voor de ‘echte’ problemen en dat we samen veel meer weten en kunnen dan een handjevol globalistische elite.

Daarom zal ik nooit opgeven. Ik weet waar wij toe in staat zijn. Ik heb het slechtste van de mens gezien, maar ook het beste en dat is de moeite waard. De schoonheid waar wij toe in staat zijn, dat is voor mij de moeite waard. Ik zal die kans nooit opgeven door de gewelddadigheid en dominantie van zielloze en kansloze figuren.

Er zullen mensen zijn die stellen dat vrije wil niet kan bestaan en dat alles vooraf bepaald is, maar ik geloof dat niet. Zulke gedachten leiden tot zelfdestructie. Ik geloof namelijk dat zonder vrije wil er geen reden is voor bestaan. Het universum bestaat zodat vrije wil expressie kan geven aan het universum. Een manier voor het universum om zichzelf te kunnen aanschouwen.

Het verlangen van de mens om vrij te zijn zie je duidelijk wanneer we nog jong zijn. Wanneer we nog niet gemanipuleerd zijn door het systeem dat gemaakt is om ons te beperken en in het gareel te houden. Toch zal dat zaadje van vrije wil zijn weg zoeken en bij elk kruispunt in ons leven trachten tot bloei te komen. Het zal uiteindelijk onze eigen keuze zijn of we dat laten gebeuren en dat is wat we nu zien. We zien mensen die gehoor geven aan de roep van vrije wil en zich verzetten tegen zij die ons willen controleren.

Pin It on Pinterest