Het dagboek van Melissa Kampers – 29 september 2021

29 september 2021

Vandaag was dag 3 van het verzet tegen de coronapas dat zich manifesteerde in de vorm van het beschermen van twee ondernemers die nee zeggen tegen de QR-codes. De bastion van Waku Waku. Helaas bleek dag 3 niet de omwenteling te zijn van dit verzet maar werd een massale overmacht aan politie ingezet om het onmogelijk te maken om dat te bereiken wat de twee dagen ervoor wel gelukt was. Met bussen werden de mensen demonstratief afgevoerd naar een cellen complex in Houten waar ze vervolgens door liefdevolle en attente vrijheidsstrijders werden opgevangen met warme dranken, frisdranken en consumpties. Uiteraard met de intentie om de mensen weer op het goede pad naar huis te brengen en zo doen wij dat. Wij zorgen voor elkaar.

Helaas is dit niet vanzelfsprekend. Er is veel onrust onder de mensen van het verzet tegen deze QR-samenleving en tirannie. Mensen die vooral hun focus richten op elkaar en elkaar betichten van demonstraties kapen, controlled opposition zijn of er een ludiek verdienmodel aan over te houden. Het is deze negatieve energie die het moraal beschadigd dat toch al zo kwetsbaar is. Je vecht tegen een vijand die alle macht en al het geld in handen heeft en nog kies je ervoor om elkaar te dwarsbomen. Dit is de uncontrolled opposition die het verzet van binnenuit verzwakt. Zelfs als je soms gelijkt hebt, je hebt niet altijd gelijk en je hebt ook niet alle wijsheid in pacht. Je hebt niet alle antwoorden kortom je hebt elkaar vooral heel erg hard nodig. 

Ik kan niet genoeg blijven benadrukken dat dit een oorlog van de lange adem is. Nooit opgeven, nooit zwichten dat klinkt allemaal strijdlustig en heldhaftig maar zonder liefde, rust en moraal ga je ten onder aan deze strijd ver voordat je de winst zult meemaken. Zorg voor elkaar. Maak elkaar sterker. Geef elkaar de kracht en hoop en omhels elkaar in pure liefde. 

Wij gaan dit winnen maar niet zonder eerst een transformatie van onszelf te moeten ondergaan. Dit is een spirituele revolutie die het bewustzijn van de mens op een hoger niveau kan brengen terwijl wij strijden tegen een systeem dat er alles aan zal doen om die ontwikkeling van bewustzijn en vrijheid tegen te gaan. Zij willen ons angstig en wanhopig houden. Dit kunnen wij niet toestaan.

De tirannie is altijd veel beter georganiseerd dan het verzet. Dit is onmiskenbaar in deze historische tijd maar tegen onvoorwaardelijke liefde en onwrikbare vastberadenheid om tot meer vrijheid te komen heeft tirannie nooit een goed antwoord. 

Blijf in liefde. Blijf lachen. Blijf het leven vieren want samen gaan wij iets moois opbouwen uit het as van een beschadigde samenleving.

Pin It on Pinterest