Het dagboek van Melissa Kampers – 13 december 2021

Het is weer maandag. Vanavond weer een cyclus van vier nachtdiensten in. Het is wel eens lekker want dan leef je even buiten de dagelijkse realiteit. Je bent in de nacht wakker en overdag rust je. 

Afgelopen weekend was weer interessant. Marion Koopmans, lid van het OMT en WHO blijkt nogal close te zijn met de CCP. De Communistische Partij van China. Marion deelt met ons haar warme, dampende dr.. kerstboodschap voor dit jaar. 

Leef in een bubbel, laat je testen, laat je gebruiken…ik bedoel gebruik zelftesten en houd je aan de maatregelen?

Ik heb voor jullie mijn eigen warme kerstboodschap ❤

 Geniet van de kerst in liefde, licht, hoop en vrede en laat je vrijheden en geluk niet beknotten door zinloze maatregelen en irrationele angsten. Je leven is te kort dus laat een ander er niet over bepalen.

Ondertussen zijn er Joodse belangenorganisaties die Thierry Baudet aanklagen vanwege zijn vergelijking van de behandeling met ongevaccineerden nu met de behandeling en uitsluiting van Joden toen.

Laten we even kijken hoe de tijdlijn verloopt. Het begon met woorden zoals wappie, antivaxer en complotgekkie. Toen begon de haat. Het is de schuld van de ongevaccineerden en daarna volgde de uitsluiting, geen toegang zonder QR-code…

Vergelijkingen met de jaren 30 en 40 zijn een noodkreet. De nadruk ligt niet eens zo zeer op exacte vergelijkingen maar op de overeenkomsten. Wat zijn de overeenkomsten en zijn deze zorgbarend of niet? 

Dit nooit meer hadden we massaal besloten. Geven dit soort belangenorganisaties gehoor aan de noodkreet of kijken ze toe terwijl het weer helemaal fout gaat? Op dit moment helpen zij het regime juist om minderheidsgroepen uit te sluiten. Hetzelfde gebeurt ook in Israël. Doet het ze dan niets? Zien ze er geen kwaad in zoals velen dat ook niet deden toen de Joden werden uitgesloten?

Misschien moeten zij eens gaan praten met mensen binnen hun eigen gemeenschap want het ontbreekt totaal aan bewustzijn over wat er onder de mensen speelt. Ik hoor mensen uit hun eigen gemeenschap dezelfde boodschap uitdragen, een urgente waarschuwing om niet dezelfde fouten te blijven maken, maar het te stoppen nu het nog kan.

Ik wens ze heel veel wijsheid toe. Mijn advies? Doe het juiste en vereeuwig jezelf als een kracht van liefde en licht in een duistere tijd.

Wat is er nog meer gebeurt? Max Verstappen is kampioen geworden. Ik feliciteer de fans van Formule 1. Ik heb volwassen mannen zien huilen van blijdschap vandaag.

Ik kan alleen om andere dingen huilen. Ik kan huilen omdat we zo diep gezonken zijn met zijn allen. Ik kan huilen om onze kinderen die het slachtoffer zijn geworden van de zorgwekkende geestelijke toestand van de meerderheid. Een toestand waarin zij hun vrijheden en rechten opofferen voor een totalitair regime.

Ik kan huilen om de slachtoffers van vaccinatieschade. Het uitsluiten en discrimineren van mensen en een onmenselijk toekomstperspectief met nog meer discriminatoire maatregelen, schendingen van de Neurenberg code en het verder uitrollen van een QR-samenleving.

Ik kan zo nog wel even door blijven gaan en ik heb mijn traantje gelaten maar veel tijd heb ik er niet voor want we hebben een oorlog te winnen. Een oorlog die tegen elk vrij en gelukkig mens op aarde gevoerd wordt door een gestoord en totalitair globaal regime dat zijn anti-democratische ideologieën aan ons opdringt.

Nee, ik heb niet gehuild van vreugde vandaag omdat Max de kampioen is. In mijn ogen is hij namelijk de grote verliezer omdat hij zich laat gebruiken om gifspuitjes te promoten. Kampioenen zijn mensen die nu opstaan en zich uitspreken tegen deze wanstaltige toestanden waar Max actief aan deelneemt. Mensen zoals Gideon van Meijeren, Willem Engel, Jeroen Pols, Mordechai Krispijn, Doutze Kroes, Pierre Capel en vele anderen die nu hun nek uitsteken voor fundamentele vrijheden en mensenrechten.

Ook jij bent een kampioen in mijn ogen als jij je nek uitsteekt voor vrijheden en rechten en voor jou maak ik een diepe buiging. Iets wat ik voor tirannie nooit zal doen.

Je mag genieten van de overwinning van Max en doen alsof het een overwinning voor Nederland is maar wees je van het volgende bewust:

“Brood en spelen leiden al eeuwenlang succesvol de massa af van het smerige spel dat er werkelijk gespeeld wordt” 

Melissa Kampers

Het Amerikaanse RIVM geeft nu ook eindelijk toe dat Fauci heeft gelogen over de Wuhan experimenten.

Hugo de Jonge schetst een wereld waarin wij niet mogen twijfelen aan de adviezen, expertise en belangen van onze eigen RIVM en het OMT want dat is een gevaar voor de volksgezondheid. Het zou een ondermijning van hun geloofwaardigheid zijn en twijfel bij een meerderheid teweeg kunnen brengen.

Ik kijk daar net even anders tegen aan. Het blind vertrouwen in het RIVM en OMT is een potentieel gevaar voor de volksgezondheid en zij hebben hun eigen geloofwaardigheid om zeep geholpen door structureel wanbeleid en krankzinnige adviezen waarbij feiten en cijfers voor ons verborgen blijven.

Een second opinion van duizenden wetenschappers en experts wordt structureel gecensureerd en discussie wordt onmogelijk gemaakt door professionele framing en shaming campagnes.

Het blind volgen van een overheid is niet alleen een gevaar voor de volksgezondheid maar een gevaar voor de mensheid en haar toekomst.

Overheden blijken keer op keer onbetrouwbaar te zijn en de bewijzen stapelen zich op dat de instanties die “adviezen” geven en het beleid in grote lijnen bepalen geen haar beter zijn.

Er is geen enkele basis voor vertrouwen en de propaganda, het gepush, het dreigen en uitsluiten maakt het alleen maar erger. Ik kan gewoon geen enkel woord meer aannemen als waarheid van deze dwangmatige leugenaars.

Waarom zou ik ooit akkoord gaan met de structurele opoffering van mijn lichamelijke integriteit voor een tijdelijk groen vinkje? Waarom zou ik ooit akkoord gaan met de schending van mijn fundamentele vrijheden en mensenrechten?

Nooit dus. Ik ga nooit akkoord en daarom zal ik mij blijven verzetten tegen deze tirannie voor hoelang het nodig is om al onze vrijheden en rechten terug te pakken. Sterker nog, om meer vrijheden en beter beschermde grondrechten veilig te stellen dan voor de crisis.

Pin It on Pinterest