The Devil is in the Details…

Er was gisteren weer een persconferentie van Mark en Hugo. Ik heb er niet naar gekeken. Ik kijk tegenwoordig alleen nog maar naar de nabeschouwing van blckbx.tv waar mensen nog menselijkheid tonen en authentiek zijn. Het neppe gedrag op de televisie en radio kan ik al twee jaar lang niet meer verdragen. Het is een toneelstukje met ernstige gevolgen voor de mensheid. 

Deze “woke” beweging die zijn oorsprong uit de linkse hoek lijkt te hebben heeft vanuit Amerika onze eigen Nederlandse samenleving tot op het bot weten te infecteren. Aan de top van vrijwel elke belangrijke organisatie en bedrijf met veel macht en kapitaal staat wel zo’n ideoloog die als “stakeholder” op een lijstje van het World Economic Forum vermeld staat.  Als een virus slaan deze antidemocratische ideologieën om zich heen en lijkt het zijn kerk gevonden te hebben in de vorm van het World Economic Forum.

Deze extreem geradicaliseerde beweging lijkt zich echter niet meer te laten indelen als links of rechts want de uitkomst zal namelijk voor iedereen even destructief zijn. Totalitarisme overstijgt zulke begrippen in ruil voor iets wat heel simpel te begrijpen is. Het volk zijn de slaven en de Elite zijn hun meesters. 

“You Will Own Nothing and You Will Be Happy”?

The Great Reset

Om terug te komen op de persconferentie. Uiteraard volgt zo’n persconferentie net als elk ander mainstream media bericht een specifiek ontworpen patroon voor het behalen van een beoogd doel. Wat is dat doel in dit geval?

Het doel is ons op de knieën krijgen. We moeten monddood en murw geslagen worden zodat wij opgeven en toegeven aan de tirannie. 

We zijn echter een te grote groep om te negeren. Als wij zo’n kleine en onbelangrijke groep wappies waren geweest zonder geldige argumenten of stootkracht dan hadden ze niet zoveel drang en dwang hoeven toe te passen om ons de opoffering van lichamelijke integriteit af te dwingen. 

Uiteindelijk gaat het natuurlijk ook niet om die spuitjes. Het gaat erom dat wij gehoorzamen en toestaan dat een globaal totalitair regime wordt uitgerold waarbij de macht, bestaande uit de Elite volledige zeggenschap krijgt over het wereldvolk.

Hiervoor hebben ze wetten en infrastructuur nodig en daarvoor hadden ze een crisis nodig. Ze hebben hun crisis gevonden en ze hebben hun wetten. Ze hebben hun QR-codes en coronapassen. Ze hebben hun spoedwet dat tot het oneindige verlengd kan worden en straks hebben zij al onze fundamentele vrijheden en grondrechten. 

Dit kan alleen succesvol zijn als iedereen meegaat en daarom worden wij zo geterroriseerd. Wij zijn de dwarsliggers. Een doorn in het oog van deze arrogante Elite. We zijn een te grote groep om individueel uit te kunnen schakelen. We zijn te internationaal vertegenwoordigd om onze aanwezigheid in de doofpot te stoppen. Uiteraard proberen ze het wel, een duidelijk teken van hun wanhoop.

Daarom is het belangrijk dat we actief en zichtbaar blijven. Het is belangrijk dat wij ons blijven uitspreken tegen onrecht en leugens en bij iedereen die hun fascistische aard in deze tijd laat gelden een spiegel voor te houden. Als er een les geleerd moest worden van de gruweldaden in de 2e wereldoorlog dan is het wel dat ieder mens een Nazi kan zijn. De meeste van ons hadden weggekeken of meegedaan. Misschien hadden we er stiekem nog van genoten ook om anderen te onderdrukken en onze “superioriteit” te laten gelden. Deel uitmaken van een machtige beweging kan bijna bedwelmend zijn.

Deze dynamiek zien wij nu weer tot stand komen. Sterker nog, het is er al. We zien het om ons heen. We zien het in de haat en minachting gericht aan de groep “ongevaccineerden”. Zij worden als de hoofdschuldigen aangewezen en als onrein beschouwd. Als het al zover heeft kunnen komen dan is het meer dan redelijk om te stellen dat wij ons op historisch glad ijs begeven. Een verkeerde stap zal fataal kunnen zijn.

Als onze groep groot genoeg blijft of zelfs nog verder groeit en wij onze tactieken en strategieën op orde hebben dan kunnen antidemocratische plannen van zo’n opkomend totalitair regime niet succesvol tot zijn eindconclusie gebracht worden. Dan kunnen ze ons niet meer onderdrukken. Ze kunnen ons niet meer negeren. Ze zullen dan in gesprek moeten gaan en hun ambities voor totalitarisme moeten opgeven in ruil voor samenwerking waarbij de menselijkheid en de liefde de grote winnaar zal zijn.

Pin It on Pinterest