De sustainable development goals

Waarom worden wij voorgelogen over de ernst van corona en de noodzaak van draconische maatregelen? Waarom willen zij ons laten geloven dat deze dreiging reëel is en de maatregelen proportioneel? Waarom kan alleen vaccineren ons redden voor een seizoensgebonden griepvirus waar al medicijnen voor bestaat? Wat is dat Build Back Better waar wereldleiders het plotseling over hebben?

Zij willen elk aspect in ons leven controleren van de wieg tot in het graf.

Zoals het World Economic Forum in een inmiddels verwijderd bericht schetste “in 2030 heeft u geen bezittingen meer maar u bent gelukkig”. Er is echter 1 probleem. Er is altijd een partij die bezit. De partij die de regels bepalen en alles beheren en verstrekken. Door het verliezen van je rechten en bezittingen krijgen zij alle macht en macht corrumpeert altijd. Geschiedenis wijst dat keer op keer weer uit.

Jouw leven zal getoetst worden aan de sustainable development goals en voldoe jij niet aan de norm dan draaien zij de kraan dicht totdat jij gehoorzaamt. Zonder bezittingen is er geen sprake meer van onafhankelijkheid of vrijheid. Geen streven meer om het beter te willen doen. Geen kansen meer op eigen succes. Alleen de gehoorzaamheid aan het regime zal je leven bepalen. Een leven als slaven.

Het grootste complot in de wereld is misschien wel iedereen laten geloven dat er geen complot is en zij die de waarheid vertellen weg te zetten als gekken en leugenaars.

Het draait maar om 1 ding en dat is altijd de motivator geweest. Macht om te controleren en macht om de realiteit te bepalen. Er is een bepaalde mate van perversiteit te vinden in het boetseren van de toekomst aan de hand van een nihilistische visie van een samenleving en mogelijk gemaakt door geld en een positie van macht.

Maar er is iets dat veel sterker is dan deze zucht naar macht en dat is de kracht van de liefde in ons. De kracht van creatie en vrijheid. In tijden van extreme onderdrukking zullen ook de tegenkrachten toenemen. Een onderdrukking kan dus nooit slagen want de werkelijke fundamenten van onze realiteit zijn niet te stoppen. Vrijheid van expressie. Vrijheid van zijn met liefde voor onszelf, elkaar en het leven.

Daarom zal de waarheid overwinnen want de zucht naar macht komt vanuit een gevoel van machteloosheid en armoede en de expressie van liefde komt voort uit kracht en overvloed.

Pin It on Pinterest