Het kwaad van tirannie en het verzet

“Het kwaad van tirannie wordt zelden gezien, behalve door zij die zich ertegen verzetten.”

Hoe toepasselijk blijkt deze citaat in deze tijd waarbij de ongevaccineerden de verzetters zijn tegen hun eigen onderdrukkers en waar de gehoorzame mens met QR-code paraat kan fantaseren alsof alles weer normaal is. 

Ik heb zojuist meerdere quotes met u gedeeld op mijn tijdlijn en ze gaan stuk voor stuk over tirannie. Ik heb hier bewust voor gekozen omdat ik tot de conclusie ben gekomen dat wij midden in de meest verschrikkelijke tirannie zitten die de mensheid ooit gekend heeft.

Nog nooit eerder werden er zoveel slachtoffers gemaakt onder het mom van uw veiligheid en gezondheid. Hoe makkelijk was het om mensen angstig en gehoorzaam te krijgen zodra een onzichtbare vijand geïntroduceerd werd. Hoe snel en gretig waren de mensen om mee te helpen aan de implementatie van draconische maatregelen die onze samenleving volledig ontwrichten en ongekende nevenschade aanrichten.

De anderhalve meters stickers stonden na twee keer knipperen met je ogen overal opgeplakt en de teststraten kwamen nog sneller uit de grond dan u de zin “meer IC capaciteit” kunt uitspreken.

Deze wereldwijde tirannie is gebaseerd op misleiding en leugens en wordt in stand gehouden door terreur. Terreur van een staat die in dienst zou moeten zijn van het Nederlandse volk en Nederlandse belangens maar in plaats daarvan hun trouw zweren aan de globalistische vlag van het World Economic Forum met hun Grootse plannen voor de toekomst 

“You will own nothing and you will be happy”

Maar deze vorm van tirannie zal altijd ten onder gaan door het gif dat het zelf genereert. Nog nooit heeft de op marxisme / communistische lijkende visie zoals in nieuw jasje door het World Economic Forum gepredikt wordt geleid tot welvaart, welzijn en geluk. Deze visie en vorm van tirannie heeft een falingspercentage van honderd procent.

Het erge van deze tirannie is dat er nog steeds een meerderheid is die niet door de misleiding en leugens kunnen heenprikken en een tirannie van de meerderheid is altijd de ergste vorm van tirannie. 

Als wij ons neerleggen bij deze realiteit dan zullen wij onze vrijheden NOOIT meer terugkrijgen. Alleen door te vechten voor uw rechten en vrijheid maakt u een kans. Met elke nieuwe persconferentie verzint het “regime” een nieuwe smoes om hun tirannie te verantwoorden. Goed te praten. Noodzakelijk te maken. Straks zijn het niet meer het aantal besmettingen die de spoedwet, coronapas en testsamenleving verlengen maar het aantal beschikbare IC bedden.

“We doen het voor de zorg”

Maar zij deden geen donder voor de zorg. Miljarden gingen naar het uitrollen van een testsamenleving waarbij tirannie het “nieuwe normaal” is geworden. IC bedden en personeel opleiden is lastig zeggen de vertegenwoordigers van het World Economic Forum, Hugo de Jonge en Mark Rutte. Zij moeten er over nadenken. Het is makkelijker om u te onderdrukken en het past ook beter bij hun zielloze visie voor onze toekomst. 

En hoe komt het dat het mogelijk is dat wij in zo’n rap tempo in deze duistere tijden zijn terechtgekomen? In ieder geval niet door de dodelijkheid van een virus maar de effectiviteit van mainstream media propaganda. Natuurlijk volledig in lijn met het beleid van de overheid. Het is mogelijk door de gehoorzaamheid van een meerderheid. Hoe lang kan iemand eigenlijk blind blijven voor de keiharde werkelijkheid? 

De tirannie van sommigen is alleen mogelijk door de lafheid en gehoorzaamheid van anderen. Laat je testen, laat je spuiten. Laat je QR code zien. Waarom doe je zo lastig. Je hebt deze tirannie aan jezelf te danken. De mensen zien maar niet de glijdende schaal naar steeds verder toenemende tirannie die uiteraard uiteindelijk ook de gehoorzame mens keihard zal treffen, maar dan is het te laat. Dan heeft tirannie zich zodanig georganiseerd dat elke vorm van weerstand met genadeloze effectiviteit uitgeschakeld kan worden. Is deze vorm van blindheid in de mens de definitie van “dwaas” of is het toch de angst-haas.

Als je bang bent om je uit te spreken tegen deze tirannie die nu gaande is dan ben je al een slaaf dus je uit spreken is plicht geworden, net zoals je verzet tegen deze tirannie plicht is. Het is alleen door het verzet van zij die kunnen zien dat zij het land van de blinden kunnen bevrijden van onderdrukking. 

Ik laat u achter met een laatste quote voor vandaag…

“Het geheim van geluk is VRIJHEID en het geheim van vrijheid is MOED”

Wees moedig in deze zware tijden. Zo moedig als je zijn kan en weet dat jij er niet alleen voor staat. Ik zal altijd schouder aan schouder met jou en de anderen staan om moedig te blijven voor vrijheid, voor geluk. 

Pin It on Pinterest