De perversiteit van het Outbreak Management Team

Het Outbreak Management Team (klinkt zo imposant) wil dat mond-neusmaskers ook in drukke publieke buitenruimtes worden gedragen.

Dit is next level perversiteit en machtscorruptie. De leden van het OMT zijn totaal geradicaliseerd.
Als je uit bent op chaos en totale ontwrichting van onze samenleving dan moet het OMT zo door blijven gaan.

“Tread Lightly”

Uiteraard gelden deze adviezen niet voor de ongevaccineerde mensen want die mogen toch al nergens meer komen zonder groen vinkje. Bovendien zijn wij per definitie burgerlijk ongehoorzaam omdat het onderdeel uitmaakt van ons protest en verzet tegen deze alles vernietigde en krankzinnige adviezen en maatregelen.

De mondkapjesplicht in de buitenlucht is dus bedoeld voor de volledig gevaccineerden. Onze boosterhelden die zich wijs hebben laten maken dat hun lichamelijke integriteit opgeofferd moet worden voor meer bescherming van de kwetsbaren.
Nog maar een paar boosters dit jaar en dan heb je eindelijk je vrijheid terug. Dat is wat ze je vertellen toch?

Nee, terug normaal gaan we niet meer. Sigrid Kaag is daar heel duidelijk over geweest. Wij “denkers” van het World Economic Forum willen niet terug naar het oude normaal zegt Kaag. Niet letterlijk in die woorden natuurlijk, maar wie tussen de regels leest weet precies wat zij bedoeld. De dubbelspraak is vrij makkelijk te doorzien namelijk.

Wij gaan u het “nieuwe” normaal verkopen waarin wij volledige macht en controle over je krijgen voor de rest van je leven.


“You will own nothing and will be a happy little slave”


Ik snap wel waarom Sigrid Kaag daar zo enthousiast over is. Haar minderwaardigheidscomplex vermomd als grootheidswaanzin heeft een rijke voedingsbodem nodig om verder te kunnen etteren.

Dit soort waanzin en brutaliteit is alleen mogelijk omdat er geen trias politica meer is. Was er überhaupt ooit werkelijk sprake van zoiets in ons land? Ik vraag het mij oprecht af.

Dit en andere absurde adviezen uit dat OMT worden mogelijk gemaakt omdat de rechters in Nederland ze geen strobreed in de weg leggen. Het is logisch dat ze steeds extremistischer worden. Zij pakken de ruimte die ze krijgen en de rechtspraak is in geen velden of wegen te bekennen.

We mogen niet voor eigen rechter spelen zeggen ze, maar in tijden waar rechters hun plicht verzaken zit er voor ons helaas niets anders meer op dan ons zelf het recht toe te eigenen. Een recht wat ons sowieso al hoort toe te komen. We pakken dus simpelweg terug wat ons onder valse voorwendselen is afgepakt.
Uiteraard blijven wij de fatsoenlijke mensen. Gemotiveerd vanuit onze liefde voor vrijheid, het leven en elkaar. Ons verzet zal daarom vreedzaam maar resoluut zijn.

Ik, Melissa Kampers verklaar dat alle adviezen uitgesproken door dit totaal van de pot gerukte OMT en alle maatregelen en wetten die voortkomen uit deze adviezen bij deze ongeldig, onwettig en misdadig zijn.

Als laatste wil ik eindigen met de mededeling dat ik dit kabinet niet erken als rechtmatige bestuurders van ons land. Zij hebben de boel besodemieterd. Zij hebben de corona pandemie misbruikt voor hun eigen doeleinden en hebben daarbij onze fundamentele vrijheden en grondrechten binnen onze democratie volledig uit het oog verloren. Daarmee is onze democratie volledig buiten werking gesteld en ik ga daar niet mee akkoord.

Pin It on Pinterest