De lockdowns hebben geen levens gered. Integendeel, ze veroorzaken juist enorm veel schade

Unicef voorspeld 1.2 miljoen kinderdoden

150 miljoen mensen zijn in extreme armoede terechtgekomen

130 miljoen mensen in hongersnood

Meer dan 40 miljoen nieuwe werklozen erbij gekomen

Uitstelling van noodzakelijke zorg en diagnose

Depressie, angst en doden door wanhoop en zelfmoord

Online studeren / leren is een mislukking

Lockdowns zorgen er juist voor dat de mensen die je wil beschermen, namelijk de kwetsbare groep nu extra gevaar loopt om ziek te worden.

En dan de waanzinnige mondkapjesplicht nadat Jaap van Dissel en Hugo de Jonge zelf verklaard hadden dat deze kapjes alleen schijnveiligheid bieden.

Waarom lopen mensen nog met die mondkapjes op! Stop daar onmiddellijk mee. 

Er is geen enkel bewijs dat mondkapjes beschermen tegen virussen. Zelfs niet de medische mondkapjes. Bij infuenza transmissie zijn uitvoerige onderzoeken verricht door o.a. de CDC en er is geen bewijs die een dergelijke mondkapjesplicht rechtvaardigen. Mensen dwingen om deze kapjes te dragen is een vorm van marteling en een misdaad tegen de mensheid. 

“Sometimes you get the feeling that there is a whole industry almost waiting for a pandemic to occur”

– epidemiologist Tom Jefferson

En dan idioterie van de vaccinatiecampagne en de testsamenleving. Gavi stelt dat niemand veilig is tenzij iedereen veilig is en zo hebben zij het ultieme verdienmodel in handen gekregen. De slager die zijn eigen vlees keurt. 

7.8 biljoen mensen moeten gevaccineerd worden voor een ziekte met een 99.95% gemiddeld overlevingskans voor iedereen onder de 70 jaar. Probeer dit goed tot u door te laten dringen. Het is absolute kranzinnigheid. Dat is het woord dat bij mij keer op keer opkomt. Waanzin en krankzinnigheid dat uiteindelijk zal leiden tot de ondergang van de mensheid en in rap tempo moet ik daarbij toevoegen.

Wij moeten een eind maken aan deze waanzin en al helemaal aan de komst van de testsamenleving. Nog nooit zijn asymptomatische mensen, gezonde mensen zonder symtomen de drijvende kracht geweest achter de verspreiding van een virus. Het zijn altijd de mensen geweest die symtomen hebben. Het is dan ook ondenkbaar dat wij in een samenleving terechtkomen waarbij gezonde mensen zich moeten laten testen, keer op keer weer om aan te tonen dat ze daadwerkelijk gezond zijn zonder klachten te hebben. Als gezonde mensen niet meedoen aan deze waanzin dan wordt toegang tot deelname aan een groot deel van de samenleving ontzegt. Voor u als gezond en weldenkend mens blijven de beperkingen wel gelden. 

Het is te ziekelijk voor woorden dat kinderen, jonge kinderen die totaal geen risico lopen om ziek te worden in de rij staan voor een prikje omdat zij zo graag weer vrij willen zijn om met vrienden op stap te kunnen of om op vakantie te kunnen gaan of zelfs simpelweg naar school te kunnen gaan. Hoe gestoord moet je zijn als overheid om hier beleid op te maken en dan nog te verkopen dat je het doet voor onze bestwil. Het is een mate van perversiteit en lust voor absolute macht en controle die ongekend is in de geschiedenis van de mensheid. 

Vaccinatiepaspoorten om vrijheid terug te kopen? Prijs, uw eigen integriteit! Alles is ons afgepakt of ingeperkt op basis van misinformatie en keiharde leugens en de manier om het volk gehoorzaam te krijgen is ANGST. Angstpropaganda in de media en angst vanuit onze eigen regering. Rutte is nog nooit zo bang geweest maar ondertussen is er geen geintje emotie te detecteren bij die man. De laatste keer dat ik emotie zag bij Mark Rutte was omdat hij op zijn plek gezet werd door Sylvana Simons. Dan zie je zijn gezicht wel vertrekken. 

Het is duidelijk lieve mensen. We worden gevangen gehouden door onze eigen angst. Voor vele angst voor een virus. Voor anderen de angst om op te staan en te moeten vechten voor je rechten en vrijheid die je als vanzelfsprekend nam. 

Wij moeten massaal uit die angst stappen en stoppen met gehoorzamen. Alles open, mondkapjes weggooien en stop met je laten chanteren door de overheid.

Voor de overheid en daarbij horende collaborerende instanties die verantwoordelijk zijn voor de lockdowns, de vergaande maatregelen, de inperking van onze rechten en vrijheden, de vaccinaties en de aanstaande testsamenleving heb ik dit volgende verzoek:

Bewijs aan ons, het volk met keiharde feiten en cijfers, niet met arbitraire computermodellen maar met waarheid, bewijs aan ons dat deze maatregelen en inperking van vrijheden gerechtvaardigd is.

Bewijs dat ik fout zit met mijn bevindingen en beweringen. Niet door mij monddood te maken want dat bewijst alleen maar verder jullie ongelijk maar feiten. Niets anders dan dat. Alleen als jullie onomstotelijk kunnen vaststellen en kunnen aantonen dat alle maatregelen, inperkingen en testsamenleving noodzaak en effect hebben dan zal ik gehoorzamen.

Ik kan u bij voorbaat vertellen dat zij nooit met deze bewijzen zullen komen. Zij zullen hun macht verder misbruiken om onze stem stil te krijgen. Er zal geen enkel feit gepresenteerd worden die de vergaande inperkingen van onze mensenrechten en vrijheden zal rechtvaardigen en zo wel, laat maar zien. 

LAAT HET MAAR ZIEN DAN. 

Ik daag iedereen uit om inhoudelijk in te gaan en voor eens en voor altijd dit hoofdstuk af te sluiten.

Voor meer informatie en bronnen:

Panda:

https://drive.google.com/drive/folders/1lEVRiv-Ij3-oIa3jJm6j_vbdjvJJFqbE

Cafe Weltschmerz:

https://www.cafeweltschmerz.nl/het-enige-waar-we-bang-voor-hoeven-te-zijn-is-de-angst-zelf-erik-van-der-horst-met-nick-hudson/

Pin It on Pinterest