De globalistische bezetting

We zien steeds vaker het ware gezicht van dit kabinet. Kaag zwaait weer schuimbekkend met haar vingertje van woede en totale minachting voor onze democratie.

1 van de eigenschappen van totalitaire en autoritaire globalisten is dat ze geen tegenwoord of kritiek dulden. Ze wanen zich God over de rest die het niet met hun gestoorde opvattingen eens zijn.

Dit soort marxisme heeft in het verleden al honderden miljoenen mensen vermoord.

Ons land is bezet door globalisten met deze marxistische opvattingen die ons manier van leven willen transformeren naar hun eigen perverse visie waar zij uiteraard de scepter zullen zwaaien en wij helaas onder het mom van gelijkheid, inclusiviteit en duurzaamheid zullen leven in absolute armoede. Volledig beroofd van onze vrijheden en onze mensenrechten.

Elk aspect van ons leven zal door kunstmatige intelligentie in handen van deze globalisten worden getoetst op de naleving van de 17 SDG’s. Niet om een betere wereld te maken voor ons, maar om ons tot slaaf te maken zodat een handje vol elite in totale luxe kunnen blijven leven. Dit is de perversiteit van het radicaal-linkse gedachtegoed.

Ze willen ons volledig ontwortelen zodat wij doelloos, hopeloos tot wanhoop gedreven toestaan dat deze tirannie ons wordt aangedaan.

Ons land, onze boeren en alle rechtgeschapen burgers moeten opstaan en in verzet gaan tegen dit pure linkse kwaad.

Nederland in nood

Pin It on Pinterest