Alegria

Het geluk zit in onszelf

Zijn we nog gelukkig lieve mensen? We laten het feestje wel een beetje verpesten door een handje vol trieste figuren of niet dan?

Ik heb zoveel verschillende emoties ervaren de afgelopen drie jaar sinds we in deze clownswereld terecht zijn gekomen. Er blijft 1 dominante emotie overeind staan wanneer alles gezegd en gedaan is aan het einde van de dag.

Wanneer ik namelijk in alle rust mijn ogen sluit en een hogere kracht in mezelf oproep dan voel ik de warmte van liefde in me opwellen. Ik ben totaal overrompeld. Elke golf intenser dan de vorige totdat het me totaal doordringt en verzadigd. Tranen rollen dan als watervallen over mijn wangen en dan herinner ik me weer waar we echt vandaan komen. Een Goddelijke en tijdloze oorsprong in onvoorwaardelijke liefde.

In ons huist zo ontzettend veel potentie om goed te doen. Om het mooi te doen en het met liefde te doen. Er is zoveel schoonheid te vinden in creatie en wat zijn we als wezens toch intens fascinerend. Zo vaak zijn wij gevangenen in een wereld van gedachte. We zitten vast in onze schedels en durven niet naar buiten te treden en echt in het leven te gaan staan. Om in onze kracht te staan, rechtop en rechtvaardig.

Er is zoveel om van te houden en ik vergeet dat vaak in mijn fanatisme om het kwaad dat ik ervaar in de wereld te willen bestrijden. Ik vergeet dan dat het antwoord al in mezelf zit. In jou en mij. In ons allemaal. Laten we toch niet toestaan dat de trieste mensen ons het geluk ontnemen. Laten wij dan de weg wijzen die zij kwijt zijn door de kracht van creatie te laten gelden in alles wat we denken en doen. We moeten uitdragen wat wij ambiëren. Verschuil je niet langer in anonimiteit, maar neem de ruimte in waar je recht op hebt.

Ze kunnen ons nimmer klein krijgen en geen enkel obstakel is echt het probleem. Laten we toch met zijn allen ver boven het gemiddelde uitstijgen door die potentie in ons vrij te laten en niet langer vast te houden aan angst en woede.

Er is zoveel geluk te ervaren en het kwaad maakt geen schijn van kans. Ik hoop dat je dit gaat ervaren. Ik hoop dat dit mijn geschenk kan zijn aan de wereld. Gewoon een moment van inzicht en een glimlach op ons gezicht. Het bestaan is een wonder en ons leven een geschenk. Ik wil dat omarmen en het geluk met jullie delen.

Pin It on Pinterest