Mijn brief aan het regime

Beste regime,

Ik ga jullie vaccin NIET nemen. Nu niet. NOOIT niet. Jullie zijn totaal onbetrouwbaar en het uitsluiten, framen en uitrollen van de testsamenleving heeft daar alleen maar extra aan toegevoegd.

Het heeft dus ook geen zin om te dreigen met plicht of om ongevaccineerden als schuldigen te blijven aanwijzen want de bewijzen stapelen zich op dat daar sowieso niets van klopt. Het is vals en gluiperig gedrag om je wijzende vingertjes te richten naar zij die niet willen gehoorzamen. Het is best triest.

Jullie gedrag naar ongevaccineerden toe is ronduit verwerpelijk te noemen en geen enkel argument legitimeert dergelijk gedrag. Het is schaamteloos.

Als demissionair en totaal corrupt kabinet erken ik jullie gezag NIET. Jullie zijn een gevaar voor de volksgezondheid en het is daarom heel belangrijk om als burger nu zelf autonoom te beslissen omdat jullie daar niet langer meer toe in staat zijn om dat op een verstandige wijze voor ons te doen. Jullie hebben lang genoeg de democratische rechtsstaat ondermijnd en om heel eerlijk te zijn ben ik geboren in jullie systeem zonder mijn inspraak. Ik heb het systeem getolereerd maar die tijd is voorbij.

Terwijl ik dit typ word globaal aan dossieropbouw en bewijzen verzamelen gedaan door diverse burger initiatieven en specialisten collectieven. Jullie zullen volledig exposed worden, dat is een kwestie van tijd. Wees dus verstandig en eerlijk. Geef het op want wij zullen NOOIT opgeven. Zelfs een kogel in mijn hoofd zal waarheid en vrijheid niet tegen kunnen houden. Die gedachte zal altijd voortleven in de mens en zal ons altijd voorwaarts bewegen naar goedheid.

Ik ben bereid om alles te verliezen voor vrijheid en liefde! Zijn jullie bereid om al jullie macht, status en geld te verliezen voor jullie zucht naar meer? Ik betwijfel het.

Met al jullie macht en geld lukt het jullie niet eens om ons te stoppen. Geen censuur of propaganda kan jullie redden van de ontmaskering. Wat een zielige vertoning. Het was een wanhoopsdaad maar helaas pindakaas. Jullie zijn volledig door de mand gevallen.

De massa die nu nog slaapt en waar jullie op vertrouwen om jullie smerige klus op te knappen zal ook keihard gaan ontwaken en hun woede zal onbeschrijfelijk zijn. Alleen liefde en waarheid kan u nog redden.

Liefs,

Melissa J. Kampers

Pin It on Pinterest