Het doek gaat vallen..

Binnenkort ook bij u in de buurt. 3 prikken anders geen vaccinatiepaspoort.

“Israël gaat hun “”Green Passports” aanpassen zodat alleen drievoudig gevaccineerde mensen aanspraak kunnen maken en de geldigheid van deze “Green Passports” zal zes maanden bedragen.

Na die zes maanden moet u terugkomen voor spuitje nummer vier enzovoorts enzovoorts.

Als je denkt dat dit niet in Nederland gaat gebeuren denk dan nog maar eens heel goed na en voor de onfortuinlijke mensen die hun twee spuitjes al hebben gehad nogmaals de vraag, wanneer zegt u genoeg is genoeg?

Ik heb aan het begin van de campagne aan gevaccineerde collega’s gevraagd of zij een derde of zelfs vierde spuit zouden halen als het zover zou komen. Ik kreeg toen vrijwel unaniem te horen dat het bij twee zou blijven en dat het dan wel eens klaar moest zijn met dat gedoe.

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder. Is er sprake van steeds extremer wordende medische apartheid en word er geflirt met drang, dwang en plicht. Pfizer heeft zijn door het FDA goedgekeurde reeks aan “boostershots” al voor u klaarliggen. Ik ben benieuwd wie nu voet bij stuk houd en wie alsnog zwicht onder groepsdruk.

Met elke voorbijgaande dag ben ik steeds gelukkiger met het feit dat ik NEE gezegd heb en dat ik naar mijn intuïtie heb geluisterd. Ik heb geen seconde spijt gehad. Het is het meer dan waard.

Het doek gaat binnenkort vallen voor de kwaadaardige machten die nu arrogant op de voorgrond zijn getreden. Wij gaan een eind breien aan dit toneelspel en het heeft lang genoeg geduurd.

Pin It on Pinterest