Het dagboek van Melissa Kampers – 20 en 21 november 2021

20 en 21 november 2021

Wat een heftig weekend is het geweest. Ik was op vrijdagavond een powernap aan het doen omdat ik de nachtdiensten moest draaien van een volledig gevaccineerde collega die zich ziek gemeld had. Ik werd wakker en zag dat ik meerdere berichten had ontvangen op mijn telefoon over een heftige confrontatie tussen demonstranten en politie in Rotterdam. Ik zag foto’s van brandende politieauto’s voorbij komen. 

De laptop ging aan en ik kwam uit op een livestream van Video in Verzet waar inmiddels ruim vijftigduizend mensen aan het meekijken waren. De beelden waren heftig. De situatie explodeerde volledig en er waren politieagenten die zelfs met scherp en gericht op demonstranten vuurde met hun dienstwapen. Ik zag beelden van zwaar gewonde demonstranten en iemand die aan het doodbloeden was. 

Dit was pas het begin van het weekend. De dagen daarna waren overal ter wereld gewelddadige confrontaties tussen het volk en het regime. We zijn op een punt beland waarbij alle grenzen overschreden zijn en mensen het gewoon niet meer pikken en dergelijke spanningen trekt ook mensen aan die op zoek zijn naar rottigheid en misbruik maken van de onrust om zo hun gram te halen. Ook worden er undercover agenten, acteurs en zogenaamde romeo’s ingezet om te provoceren. Sta tussen een woedende menigte, gooi een baksteen en je hebt je excuus om mensen kort en klein te slaan. CIA-agenten doen al decennialang niets anders dan landen van binnenuit destabiliseren. Het is een oude tactiek die beter dan ooit werkt. 

De Nederlandse media, politici en politie waren er snel bij met hun oordeel maar wat in Rotterdam gebeurt is is volledig te wijten aan dit demissionair kabinet en hun cheerleaders in de 2e slaapkamer. Je kan niet ongelimiteerd sollen met het volk. Er zijn grenzen van wat een mens zal tolereren en die grenzen zijn allang overschreden. 

Grapperhaus wist niet hoe snel hij misbruik moest maken van de situatie om zijn intense wens om ons demonstratierecht af te schaffen uit te spreken op televisie. Het zijn mensen zoals Grapperhaus die direct verantwoordelijk zijn voor de escalatie die je nu ziet. Het volk is verraden en ze blijven de druk maar verder opvoeren en wij krijgen keer op keer weer de rekening gepresenteerd voor de ellende die door corrupte narcistische politici en Elite opzettelijk is veroorzaakt. Dit gaat namelijk veel verder dan simpelweg wanbeleid door onkunde of onwetendheid, hier zit een globale agenda achter. Je ziet namelijk overal ter wereld exact hetzelfde gebeuren. Exact hetzelfde, regel voor regel en woord voor woord. 

Welke idioot dacht dat het een goed idee was om twee jaar op rij een vuurwerkverbod aan te kondigen in dezelfde week dat men met de aankondiging van 2G komt? Zo’n vuurwerkverbod is als olie op het vuur. Je kan het misschien onbelangrijk vinden, wat is toch belangrijk aan vuurwerk? Het staat symbool voor de behoefte om een punt te zetten achter een afschuwelijk jaar wat ons allemaal zoveel ellende heeft gebracht. De meeste mensen hebben veel verloren, inkomen en levenswerken, vriendschappen, familie en dierbaren maar ook een verlies van toekomstperspectief en sommigen zijn hoop verloren. Ik heb het van dichtbij meegemaakt hoe iemand de wil om te leven verliest. Het breekt je hart. 

De mensen die de gestoorde anti democratische ideologie volgen en de agenda uitvoeren van Build Back Better en de Great Reset wisten dat dit zou leiden tot een boze wereld, Klaus Schwab is van mening dat daar maar wat nodige actie op uitgezet moet worden. Met andere woorden, de oppositie uitschakelen of uitroeien met geweldsmiddelen en uitsluiting maatregelen. 

Ik geloof niet dat een gewelddadige revolutie ons de liefdevolle en vrije toekomst gaat brengen die we wensen maar we zitten nu met een situatie waarbij de woede van het volk het kookpunt heeft bereikt. Niet iedereen is al zover om hun frustratie op een goede manier te channelen en gewelddadige uitspattingen zijn daarvan het gevolg. Dit is nu eenmaal een fase waar we doorheen moeten en dat betekent dat het dictatoriale globale regime tijdelijk hun zin krijgen met het inzetten en rechtvaardigen van geweldsmiddelen tegen het volk alsmede het verder invoeren van aanvullende repressieve maatregelen. Denk hierbij aan avondklokken en lockdowns. 

Toch, ondanks dit gegeven ben ik er van overtuigd dat onze revolutie niet meer te stoppen is. De woede zal plaats maken voor wijsheid en een duidelijke visie voor een betere toekomst en wij zullen nooit zwichten voor tirannie. Die liefdevolle, vrije wereld gaat komen maar het zal niet in een week gebeuren. Het zal een revolutie van jaren zijn waarbij we elk aspect van de samenleving moeten herzien. 

Er moet een menselijke basis komen waar liefde en vrijheid weer centraal staan. Te lang hebben we toegelaten dat kwaadwillende machtswellustige partijen en personen ongemoeid onze samenleving en bewustzijn konden vergiftigen. We zijn vergeten dat wij oneindig krachtige wezens van het licht zijn en hebben macht gegeven aan demagogen die nergens in geloven.

Het is aan ons om iets moois te creëren. Je kan het niet meer aan de ander overlaten. We moeten allemaal beter onze best gaan doen. 

Pin It on Pinterest