Het dagboek van Melissa Kampers – 13 oktober 2021

13 oktober 2021

In bijna twee jaar tijd hebben wij onze vrijheden zien verdampen en worden onze grondrechten dagelijks met voeten getreden. Zelfs de Raad van Europa heeft een zeer kritisch rapport uitgebracht naar aanleiding van de toeslagen affaire. De conclusies die daar getrokken worden zijn echter ook van toepassing op het coronabeleid. Vergis je niet hoor want zo’n Raad van Europa is niets anders dan een schijnvertoning. Ze hebben geen daadwerkelijke macht om onze universele vrijheden en rechten te beschermen tegen totalitaire en geradicaliseerde overheden.

De motie van Pepijn van Houwelingen over het uitsluiten van de invoering van een sociaalkredietsysteem is verworpen. Niet dat moties er nog werkelijk toe doen in ons land want zelfs als deze wel was aangenomen dan geeft dat geen enkele garantie dat nageleefd wordt. De QR-samenleving maakt het invoeren van zo’n sociaalkredietsysteem mogelijk. Ze kunnen namelijk alles koppelen aan een persoonlijke QR-code die je vervolgens overal moet laten scannen om deel te mogen nemen aan de samenleving. Nederland word in ramp tempo hervormd naar een totalitair communistisch regime waar de ministers van de corona cult hun World Economic Forum mandaat opleggen. De tien geboden worden vervangen met de zeventien Duurzame ontwikkelingsdoelen. 

Straks zal werkelijk elk aspect van ons leven door de Staat bepaald worden. Dit is het einde van vrijheid en menselijkheid. De mensheid kan alleen groeien in vrijheid. De vrijheid om het juiste te doen, maar ook de vrijheid om fouten te maken en daarvan te leren. De vrijheid om het anders te doen en daarmee tot oplossingen te komen die ons welzijn ten goede komt.

Vrijheid zal altijd een strijd blijven en nu is de tijd aangebroken dat onze generatie deze strijd met overtuiging moet voeren. Het is nu aan ons om geschiedenis te schrijven en de duisternis buiten de deur te houden. Wij kunnen ons niet langer permitteren om op onze luie reet te zitten en de toekomst van de mensheid over te laten aan anderen. Het is onze verantwoordelijkheid.

Ik weet zeker dat wij als mensheid en zeker als individu de potentie in ons hebben om een prachtig bestaan op aarde te creëren. Ik geloof niet dat technologie daarvoor de oplossing zal zijn. Het kan een mooi hulpmiddel zijn, maar vaker dan niet wordt technologie gebruikt om mensen te beperken in plaats van te verrijken. Wij vergeten wat het is om mens te zijn en verliezen onze connectie met de natuur en spiritualiteit. Ik denk dat het daarom is dat veel mensen die nu opstaan voor onze vrijheid vaak al te maken hebben gehad met spiritualiteit en zich daar ook mee bezig houden.  

Veel mensen leven in angst en vertrouwen blind op hun overheid om ze veiligheid en geruststelling te bieden. Van dat vertrouwen wordt misbruik gemaakt. Het ene corruptieschandaal na de andere doet zich voor en nu met deze opgeblazen corona crisis gaat de Staat echt te ver in hun onverzadigbare zucht naar macht en controle. De systemen die in werking moeten treden om het volk tegen deze waanzin en willekeur te beschermen is op slinkse manier buitenspel gezet omdat men “volksgezondheid” blijft aandragen als verklaring dat deze inperkingen en maatregelen gerechtvaardigd zijn, maar er is totaal niet getoetst aan het proportionaliteitsbeginsel. Toch overtuigen ze de massa dat dit wel het geval is door misleidende berichten in mainstream media te laten domineren terwijl echte feiten en wetenschap die de proportionaliteit volledig onderuit halen en een bom onder het coronabeleid leggen worden afgedaan als fake news. 

Het is duidelijk dat we tegenover de duisternis het licht moeten stellen en het klinkt in de oren van vele mensen als zoetsappig en zweverig, maar ik denk dat liefde hier het antwoord is. Naarmate onze wereld steeds meer afdwaald naar een afstandelijke, kille, verdeelde en kunstmatige samenleving zal het verlangen van de mens naar warmte en liefdevol samenzijn ook steeds sterker worden. Het verlies van vrijheid en de komst van meer regels en controle zal de noodzaak van vrijheid bij de mens duidelijk gaan maken. Het is een kwestie van tijd dat een meerderheid dit zich gaat realiseren. Ik hoop alleen dat het geen tien jaar gaat duren voordat zo’n revolutie kan plaatsvinden.

Pin It on Pinterest