Het dagboek van Melissa Kampers – 12 en 13 november 2021

12 en 13 november 2021

De persconferentie heb ik niet gezien. Ik ben lekker in bed gaan liggen en heb mijn ogen dicht gedaan en ben vredig in slaap gevallen. Ik werd op tijd wakker om de nabeschouwing te volgen van gelijkgestemden die wel gezond verstand bezitten en nog bezield zijn om iets fijns van dit leven te maken.

Waarom zou je nog jezelf blootstellen aan de manipulatie van deze antidemocratische demagogen? Hun retoriek komt rechtstreeks uit het NLP-handboek en is puur gericht op het beïnvloeden van onze gevoelens, opinie en gedrag. Met een vorm van dubbelspraak verkondigen zij de meest absurde maatregelen aan die niets meer met logica van doen hebben. Het is er puur op gericht om het volk klaar te stomen voor een totalitair systeem dat ons volledig moet gaan controleren en domineren. Een QR slaven systeem. Een gevangenis voor lichaam en geest. 

Wat moet ik hier nog over zeggen. Ik heb er niet eens een gevoel meer bij. Ik weet wat hun plannen zijn voor de toekomst en wat ons te wachten staat. Ik weet dat ze de druk nog verder gaan opvoeren en dat ongevaccineerden gestript worden van al hun vrijheden en mensenrechten. In hun ogen zijn wij geen mensen meer maar een gevaar. Niet een gevaar voor de volksgezondheid zoals de gehersenspoelden denken maar een gevaar voor de Elite en hun plannen om een globale, totalitaire antidemocratische regime te installeren waarbij de duurzame ontwikkelingsdoelen de nieuwe grondwetten worden en waarbij de mens ondergeschikt is aan de gestoorde ideologieën van deze technocratische nihilisten.  

Nu we weten wie onze vijand is, weet ik ook wat ons te doen staat. Wat ons te doen staat is namelijk deze liefdeloze, kille verdeelde samenleving transformeren in een liefdevolle, warme en verenigde samenleving in vrijheid.

Voor elk duister ding dat zij ons willen voorschotelen zal ik het licht tegenover moeten stellen. Ik ben een strijder van het licht, zo voelt het echt. Ik wist niet wat mijn doel was hier op aarde. Het is een vraag die we vroeg of laat allemaal wel een keer stellen. Ik had er geen antwoord op. Ik dacht dat het doel was om simpelweg te beleven, om dit leven te beleven in al haar facetten en ik geloof daar nog steeds in, maar bij deze beleving in deze tijd hoort een missie. Een hele duidelijke missie die ik geaccepteerd heb. 

De missie is liefde, vrijheid en geluk terugbrengen in de wereld. Ik zie dat onze wereld enorm lijd onder de macht, waanzin en willekeur van mensen die hun menselijkheid allang zijn verloren. Ik zie dat psychopaten de dienst uitmaken. Dat doet mij pijn maar bij pijn hoort het leren van een les en dat is dat wij allemaal op moeten staan om de wereld een betere plek te maken. Als je het ziet dan moet je er wat aan doen. De tijd van toekijken en het aan anderen overlaten is voorbij. 

Heb je naar mensen zoals Hugo en Mark gekeken? Zie je hoe leeg ze zijn? Hun ziel zit niet in het lichaam. Hun hart niet op de juiste plaats. Ze varen stuurloos door hun zelfgecreëerde hel en er komt een moment dat ze inzien dat menselijkheid het enige bezit is dat de moeite waard is om te hebben. Dat vrijheid en liefde het enige is waar je voor moet vechten.

Ik ben blij dat mensen ontwaken. De tijd is er rijp voor. Een betere tijd ga je niet krijgen om de mensheid uit hun coma wakker te schudden. Ja, er word wat van ons verwacht dat is absoluut waar, maar wij worden allemaal geboren met alle middelen om deze uitdaging aan te gaan. De kracht is namelijk niets anders dan een idee. Een gedachte en een gevoel. Het is de droom manifest. 

Wij worden wat wij denken en waar wij in geloven dus denk mooie gedachten en geloof in jezelf.

Pin It on Pinterest