Er zijn duizenden wetenschappers, specialisten, artsen, professoren en andere experts die kritisch zijn over het corona-beleid en de werkelijke dreiging van dit virus

Dit zijn niet zomaar professoren die je even af serveert als een of andere flapdrol die uit zijn nek zit te zwetsen. Hier zitten meervoudig gerenommeerde wetenschappers tussen en zelfs Nobelprijs winnaars. Dit zijn niet zomaar de eerste de beste mensen die door “wappies” geciteerd worden.

Toch maakt de status en expertise van deze duizenden professionals geen fluit uit in het “nieuwe normaal”. Zij worden slachtoffer van laster-campagnes in de media en hun social media accounts worden verwijderd.

Alleen de “door het regime” aangewezen specialisten die regeringen en instanties vrij spel geven om ons voor onbepaalde tijd op te sluiten en onze rechten en vrijheden in te perken worden als legitiem beschouwd echter is de groep die vraagtekens zet bij dit beleid vele malen groter en hun collectieve kennis gaat veel verder dan de adviezen van een OMT lid die er een leuk verdienmodel aan overhoudt.

Stel jezelf altijd de vraag. Waarom luistert men wel naar de wetenschappers die door overheden en media als de aangewezen autoriteit in beeld gebracht worden maar zodra er buiten deze machtsstructuur van coronadictatuur tegengeluid komt dan zijn het opeens kwakzalvers en hebben hun titels geen betekenis meer.

Afgekeurde vee-artsen en slissende IC bazen die camera-geil zijn. Zij zijn de autoriteiten waar de deugdmens naar luistert. Ondertussen vraag ik mij af waar de wetenschappelijke en medische integriteit is gebleven in een waanzin wereld waar alles ondersteboven is komen te staan. Goed is fout, gezond is ongezond, recht is krom en de persoon met gezond verstand? die is plotseling dom.

Pin It on Pinterest