Wij zijn de “dreigpolitici” beu

Zie hier recent via de mainstream media nog meer georganiseerde aanvallen tegen de boeren die het al enorm zwaar hebben en hun levenswerk en toekomst in rook zien opgaan. Dit is natrappen terwijl je al op de grond ligt. In het gezicht trappen is dit terwijl het slachtoffer geen kant op kan.

Uiteraard zijn D66 en VVD van de partij om deze aanval te leiden.

Ik ben persoonlijk de dreigpolitici beu. Ik heb toen ook aangifte gedaan tegen Hugo de Jonge, maar dat wordt niet serieus genomen. Hij zou deur aan deur gaan om ons de prik op te dringen en weet waar alle gevaccineerden wonen, maar dit kan zomaar gezegd worden. Dat zoiets angst inboezemt bij veel mensen die al zoveel te verduren hebben gehad, is dan volgens het OM een idiote voorstelling. Politici kunnen overal mee wegkomen zolang ze maar aan de juiste kant van het narratief staan. Ik heb gelezen hoe Jan Paternotte vreedzame demonstranten tegen dit destructieve levensverwoestende coronabeleid neerzette als racisten, fascisten, extreem-rechtse hooligans. Ik was er vaak genoeg bij en wat ik zag waren liefdevolle mensen die oprecht bezorgd waren.

Dat politici zich de macht toe-eigenen om op basis van leugens, bedrog en extreemlinkse ideologieën onze levens te verwoesten, onze vrijheden en mensenrechten te beperken mag geen plaats hebben in een democratisch Nederland. Zoiets zie je alleen in een totalitair regime zoals in het dystopische boek 1984 wordt omschreven.

De afgelopen jaren heb ik mij constant bedreigd gevoeld door dit kabinet. We hebben geleefd onder hun constante terreur. Ik durfde niet meer met het openbaar vervoer te reizen omdat ik weiger om een niet werkend en ziekmakend mondmasker te dragen. Ik heb maanden lang eten thuis laten bezorgen omdat ik de confrontaties niet aan wilde gaan met geradicaliseerde medemensen in de supermarkten die mij fysieke schade willen aandoen simpelweg omdat ik geen muilkorf draag. Ik kwam kilo’s aan vanwege dat thuisbezorgen en de enorme stress die ik ervaarde. Stress waar ik nog steeds aan werk om dat weer op een laag niveau te krijgen zoals voor deze ellende op ons losgelaten werd en kilo’s overgewicht waar ik keihard aan moet werken om dat er weer af te krijgen omdat mijn hele leven volledig uit balans is geraakt.

We werden overal geweigerd zonder QR code. Ik kon niet meer uit eten, niet meer naar de bioscoop. Nergens waren we nog welkom omdat wij ongevaccineerd zijn. Er was een avondklok waarbij je zelfs met een uitzonderingsverklaring in de avond onderweg naar je werk je als een opgejaagde misdadiger voelde zodra een politieauto je sommeerde te stoppen en jij je papieren moest laten zien. Angst om in de avond de deur uit te gaan omdat je iets doet wat opeens niet meer mag? Hoe gestoord is dat? Dit voelde voor mij aan als een Nederland in bezetting.

Elf keer werd ik gebanned op Facebook voor het simpelweg geven van mijn mening over beleid dat mijn leven en geluk verwoest.

Maar nee lieve mensen. De politici zijn het nu beu. Zij zijn nu het slachtoffer. Terwijl ze dagelijks dineren met de duivel en onze levens en geluk aan banden leggen voor hun gestoorde idealen, maar nee, zij zijn degene die het zo zwaar hebben en die ontzien moeten worden.

Ik zie waar dit heengaat. Ze willen ons recht om te demonstreren tegen deze tirannie en dit bedrog verder aan banden leggen. Jan Paternotte heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken dat het zijn ambitie is om als dictator in Nederland ons blijvend te onderdrukken.

Hermans en Kaag laten een traantje lopen omdat ze zo gehaat worden. Ook de vrijheid om iets van een politicus te vinden willen ze ons ontnemen want: vrouwenhaat.

Zie hoe ze alles aangrijpen om ons verder te beperken. Om een monopolie te vergaren als het gaat om de waarheid, om vrijheid van meningsuiting en het recht om als individueel mens het eigen leven naar wens in te richten.

Dit kabinet heeft de oorlog verklaard tegen zijn eigen volk en terwijl zij alle geweldsmiddelen tot hun beschikking hebben en een oneindig kapitaal en machtspositie innemen om ons zonder genade uit te schakelen zullen wij deze oorlog moeten voeren met onze liefde, met de waarheid en met een oneindige passie voor een leven in vrijheid en geluk.

Dit is hoe het zit en niet anders.

Pin It on Pinterest