De greep naar macht en de strijd om vrijheid

Of het nu gaat om virusdreigingen of om oorlog. Het is niets anders dan een manier voor machtige elite om nog meer macht te vergaren ten koste van het welzijn van het volk. Ze zijn druk bezig om al het geld naar binnen te harken en ons te onderwerpen aan een totalitaire wereldorde die ons blijft uitbuiten terwijl wij zien hoe onze vrijheden en mensenrechten worden opgeheven.

Dit allemaal onder de vermomming van veiligheid, gezondheid, duurzaamheid en inclusiviteit maar eigenlijk is het de grootste onderwerping van een wereldpopulatie aan slavernij ooit in de geschiedenis van de mensheid.

You will own nothing, but they will own EVERYTHING.

Dit is de wereld waar we in leven. Komende week zal het pandemie verdrag van het WHO gewoon getekend gaan worden door de Nederlandse volksverraders in onze eigen regering en daarmee wordt ons de democratische stem ontnomen en worden wij verder onderworpen aan de willekeur en waanzin van deze gestoorde elite die nooit genoeg zullen hebben.

Dan hebben we nog het World Economic Forum die volgens Mark Rutte, de sms vernietiger niets anders doet dan zaaltjes afhuren en de catering regelen in Davos die de laatste hand leggen op het verder boetseren van onze toekomst en die van onze kinderen.

Dit boetseren zal niet leiden tot een gelukkig leven in vrijheid en expressie maar in verdere totalitaire controle over elk aspect van ons leven.

Ik hoop dat steeds meer mensen wakker gaan worden en in verzet gaan nu volgende week nogmaals bevestigd zal worden wat die “wappies” al twee en een half jaar zeggen.

Het gaat ze niet lukken, ons allemaal tot slaaf maken. Het gaat niet gebeuren maar er zal zeker een historische confrontatie komen. Dat is onvermijdelijk. Het is dan aan ons om het juiste te doen en het beste uit onszelf en elkaar te halen.

Deze waanzin en tirannie waar we in terecht komen heeft een houdbaarheidsdatum en hoe extremer en absurder het wordt des te korter is die houdbaarheidsdatum. Verlies nooit je hoop en je strijdlust. Wij gaan dit winnen voor ons en alle generaties na ons. Een welvarende mensheid is er eentje in vrijheid.

Pin It on Pinterest