Geef het niet op!

Mijn boodschap voor mensen die er zo langzamerhand doorheen zitten.

Weet dat jij heel erg sterk bent. Hoe anders heb je het tot nu toe kunnen verdragen zonder te bezwijken onder de druk om je te moeten conformeren en te laten vaccineren.

We zijn pioniers die het onbekende verkennen. Een revolutie die kan leiden tot een gouden tijdperk waar wij de menselijkheid vieren en de vruchten plukken van onze arbeid.

De weg van de pionier is altijd ruw

Harvey S. Firestone

Je nek uitsteken is nooit de makkelijkste weg maar het is de juiste. Doe het juiste. Eer jezelf door standvastigheid en passie.

Wees een rots in de branding en opereer vanuit je eigen fundamentele integriteit en moraliteit als spiritueel wezen met een menselijke ervaring dat men het leven noemt.

Wat zou liefde doen blijft voor eeuwig de vraag waarop je zelf het antwoord al weet. Waar je geluk ligt en je passie je de weg wijst naar een gouden pad. Een ultiem pad om te bewandelen waarbij de mensheid een hoger niveau van menselijkheid bereikt en jij de liefde in jezelf kan delen met de ander zonder je gevoel van individualiteit te hoeven verliezen.

Jij kan dit. Je bent hiervoor geboren. Als je het leven niet had aangekunt dan had je er niet voor gekozen. Je hebt jezelf gebaard in deze wereld om je licht van liefde te laten schijnen op de duisternis waarin de ander verdwaald is en weet dat een ander dat ook voor jou zal doen wanneer de tijd rijp is.

Je staat er namelijk niet alleen voor. Je deelt dit lot met honderden miljoenen andere prachtige liefdevolle zielen op planeet Aarde.Wij zijn geen slachtoffers maar eerder grondslag leggers van een nieuwe samenleving dat eeuwenlang zal doorgalmen en de harten van toekomstige generaties zal vullen met hoop en liefde en het vooruitzicht van een gelukkig en vervuld bestaan in vrijheid en waardigheid.

Pin It on Pinterest