Natuurlijke selectie

Het is toch wel heel interessant, de situatie waarin wij leven als je er goed over nadenkt. De natuurlijke selectie die feitelijk gaat plaatsvinden in een onnatuurlijke samenleving.

Je kan nu als dubbel gevaccineerd persoon met je coronacheck-app en je QR code overal naar binnen. Waar je heel even een betekenisloos moment kan doen alsof er geen sprake is van medische apartheid en waar jij je schaamteloos verheven kan voelen over de ongevaccineerden. Zeg nou eerlijk, dat heb je toch verdiend na anderhalf jaar slaafse gehoorzaamheid? 

Dit is tenslotte je beloning. Geniet ervan. Adem diep in die vrijwillige medeplichtigheid aan het uitsluiten en schenden van mensenrechten terwijl je samen in de waan durft te leven dat dit soort verwerpelijk gedrag op wat voor manier dan ook gerechtvaardigd is.

Lekker met mede-wegkijkers elkaar infecteren met de deltavariant waar je 7x minder tegen bent beschermd omdat je niet op een natuurlijke manier weerstand hebt kunnen opbouwen. Lekker elkaars spike-proteïne blijven inademen totdat er een propje ontstaat in je hoofd. Ach, ja. Wat daar afsterft zal vast niet heel belangrijk zijn anders had je het wel gebruikt en wat maakt het ook uit toch? Als je onverhoopt toch in het ziekenhuis beland dan kan je altijd nog de ongevaccineerden de schuld geven. Het feit dat je immuunsysteem om zeep is geholpen door het gif waar wij je voor hebben gewaarschuwd is fake news toch? 

Ondertussen worden de ongevaccineerden steeds meer beschermd tegen de gevaccineerde groep en beginnen wij antistoffen met elkaar te delen die dankzij natuurlijke immuniteit tot wel 10x effectiever beschermen tegen corona dan de vaccins. Door onze natuurlijke blootstelling aan de wereld en elkaar zorgen wij altijd voor de nieuwste update tegen een nieuwe variant van wat voor virus dan ook. Bovendien zijn wij niet belast met aantasting van onze integriteit en kunnen wij ons samen concentreren op het opbouwen van een liefdevolle vrije samenleving die geen schijn-inclusiviteit bevat maar werkelijk elkaars recht en vrijheid respecteert. 

Dus welke groep word er nu eigenlijk beschermd? Aan de hand van mijn korte analyse krijg ik sterk de indruk dat het de ongevaccineerden zijn die straks het sterkst uit deze crisis stappen. Een falend systeem probeert angstvallig vast te klampen aan hun macht maar zelfs met hun onuitputtelijke geldvoorraden lukt het ze niet om die laatste groep heldhaftige ongehoorzame rebellen mee te krijgen. Het systeem zal zijn gewenste reset krijgen en daarmee een trans humanistische samenleving in een biometrische QR gevangenis. Een gevangenis voor de ziel waar vrijheid en rechten tot het verleden behoren. Een hel op aarde.

Wij zullen gelukkig niet uitgenodigd zijn om te verblijven in deze kunstmatige intelligentie aangedreven mega steden. Wij zullen ons terugtrekken in de natuur waar vrijheid elke dag te voelen is door onze wapperende haren in de wind en de glimlach van een kind.

Pin It on Pinterest