Je bent niet alleen

De deltavariant verdubbeld de kans op ziekenhuis opname onder de ongevaccineerden in het ziekenhuis zo luid het bericht op de radio.

Hoe lang gaan we nog door met deze goedkope en wanhopige propaganda om de ongevaccineerden nog over te willen halen tot het nemen van die prikjes? Het is nogal zielig aan het worden.

Knoop het nou eens goed in je oren. Nee, wij gaan niet gehoorzamen. Nee, wij zijn niet bang en ja wij hebben vertrouwen in een natuurlijk immuunsysteem dat zijn werk doet tegen een virus met een dodelijkheidsgetal vergelijkbaar met een stevige griep.

Al sla je onze hersenen in met een wapenstok of dwing je het af met vaccinatieplicht, het gaat niet gebeuren.

Wij weten precies hoe het werkelijk in elkaar steekt. Wij hebben die rommel van jullie allemaal uitvoerig gelezen. Agenda 2030, Lockstep, Sustainable Development Goals. Noem het maar op. Wij weten ervan. Wij weten dat het geen toeval is maar een opgezet plan om ons te onderwerpen aan technocratische tirannie.

Al meer dan een jaar word er door honderden miljoenen mensen gedemonstreerd tegen medische dictatuur en al meer dan een jaar word daar amper aandacht aan besteed in de mainstream media.

Als u mainstream media en uw overheid als betrouwbaar acht krab dan maar eens heel hard op uw hoofd en vraag af waarom er geen enkele aandacht word besteed aan deze enorme massa aan mensen die aangeven dat het niet klopt en dat nu de tijd is aangebroken om op te staan voor mensenrechten, liefde en vrijheid.

Als u al iemand bent die is opgestaan, laat je dan nooit door de ander wijsmaken dat je tot een “kleine” groep wappies en ontkenners behoord. De groep die het ziet is GIGANTISCH en de revolutie die hieruit zal volgen zal eveneens GIGANTISCH zijn.

Laat je dus nooit ontmoedigen. Laat je nooit framen. Laat je nooit stoppen. Wat jij nu voelt met al je hart en ziel, dat de wereld niet is zoals het hoort te zijn dat gevoel moet een startschot zijn om als nooit te voren te vechten en je stem te laten horen.

Voor zie die ons willen dwingen te gehoorzamen heb ik de volgende boodschap:

De enige weg is accepteren en respecteren dat wij onze eigen keuzes maken en dat wij ons eigen plan trekken voor de toekomst. Als dat niet in vereniging kan met elkaar dan zullen wij onze eigen weg vinden. Je hoeft ons niet te blijven lastigvallen. Je hoeft ons niet te framen, shamen of blamen. Wij trappen er niet in en dat haatzaaien is een doos van Pandora die je al helemaal niet op jezelf wil afroepen dus stop ermee.

Maak je keuze, laat ons kiezen en leg je er verder bij neer. Wij gaan onze eigen weg. Samen.

Adios!

Pin It on Pinterest