Melissa Kampers nieuwsbrief nummer 33 2022

Ik heb een paar drukke weken achter de rug, veel gewerkt en weinig vrije tijd gehad om aan de nieuwsbrieven te werken, maar daar is ie dan toch, editie nummer 33.

We zijn werkelijk in een ‘clownswereld’ terecht gekomen. Een wereld waar de links-extremisten en globalistische elite de macht hebben overgenomen. Voor nu althans en we zien wat voor ravage dat teweeg brengt.

De tijd waar we in leven en de rol die we persoonlijk kunnen spelen in een tijd zoals deze is geen klein dingetje. Onze potentiële rol hierin is significant, maar altijd een eigen keuze. Nu is namelijk de kans om als liefdevol mens uit te blinken. Hoewel het leven genuanceerd kan zijn is de huidige situatie vrij zwart-wit. Of wij vechten vreedzaam maar daadkrachtig tegen deze overname van de globalisten of we verliezen allen onze vrijheid en waardigheid.

Want vergis je niet is de urgentie van de zaak. We spreken hier van een wereldoorlog tegen de vrijheid en democratie. Een oorlog die we zelf niet met geweld kunnen beslechten, maar waarbij onze vijand zelf zich totaal niet schroomt om ons weg te vagen met alle middelen die ze tot hun beschikking hebben. Middelen, ironisch genoeg die wij zelf financieren door braaf onze belasting te betalen. Je kan wel stellen dat zo’n contract feitelijk bij deze ontbonden zou moeten zijn omdat er geen vertrouwen meer mogelijk is. Echter zullen ze je snel en efficiënt van je bed lichten om 3 uur ‘s nachts wanneer je echt zou besluiten om te stoppen met betalen.

Onze strategie moet daarom slimmer zijn dan simpelweg te stoppen met alles. Het moet een vorm van burgerlijke ongehoorzaamheid zijn waarbij zij maximaal onder druk gezet worden en ontmaskerd worden zonder ze een wettelijke reden te geven om je buitenspel te zetten. In een oorlog is tactiek van fundamenteel belang. We kunnen het ons niet meer permitteren om ongeorganiseerd aan te rommelen en onder elkaar te bekvechten terwijl we elke dag meer van onze vrijheden, welvaart, welzijn en mensenrechten verliezen.

Deze globalisten en links-extremisten zijn ondanks hun macht en geld zeer ongeduldig geworden. De tijd begint te dringen en ze willen kunnen ziekelijke ideologie implementeren voordat de massa echt de kans krijgt om een vuist te maken. Dit geeft ons een groot voordeel. Doordat ze haastig en wanhopig zijn ondanks hun decennialange voorbereiding gaan ze fouten maken en fouten maken ze. Het is hier waar wij maximaal van moeten profiteren.

De wanhoop zie je goed in bijvoorbeeld Amerika. Je ziet de corruptie van de instituten en een misbruik van middelen. De inval van de FBI op Mar-a-Lago, het landgoed van voormalig president Donald Trump is hier een goed voorbeeld van en je ziet ook meteen heel duidelijk hoe de propaganda-campagne van de door links gerunde mainstream media inspeelt op dit soort acties met voorbedachten rade. De claims die ze echter maken zijn zo extreem en absurd geworden dat zelfs hun eigen achterban op het hoofd begint te krabben.

Ze zullen er werkelijk alles aan doen om de oppositie tegen te houden. Ze moeten hun positie van macht behouden. Zelfs een aanslag op iemand zoals Trump is niet uitgesloten. We zijn toch niet John F. Kennedy vergeten?

Deze vorm van agressie en extremisme zien we ook hier in Nederland. Onze eigen Pim Fortuyn werd vermoord door Volkert van der Graaf, een zogenaamde milieuactivist, maar in werkelijkheid was hij een milieu-terrorist. We zien dat soort types nu weer een hele grote mond hebben nu het onteigenen van de boeren op het menu staat. Ze zijn vrijwel allemaal links-extremistisch en marxistisch in hun ideologieën, haten mensen en zijn verward in de bovenkamer.

We naderen een zware winter. Ik hoop niet dat het ook nog een koude winter wordt want dan vrees ik dat we mensen zullen verliezen. Er zullen mensen zijn die hun verwarming niet meer aanzetten omdat ze anders de rekeningen niet meer kunnen betalen. Er zullen mensen zijn die domme dingen doen in paniek en zichzelf daarmee in gevaar brengen. Er zullen mensen tot wanhoop gedreven worden en geen andere uitweg meer zien dan zelf afscheid van het leven te nemen.

We naderen een lange winter. Een winter van gas en energie-armoede. Een winter van water armoede en voedseltekorten. Een winter van rekeningen die we niet kunnen betalen, schulden die oplopen en een tirannieke overheid die je geen seconde met rust laat. We zullen elkaar moeten helpen en een front moeten vormen tegen deze oppressie en ideologische destructieve waanzin. In de moeilijke tijden moeten we nader tot elkaar komen en vechten tegen deze globalisten en hun elitaire aanbidders en collaborateurs. Blijf vreedzaam zolang je kan want anders zullen wij zelf de tirannen worden en dat moet een keer afgelopen zijn. De laatste revolutie op aarde moet een revolutie van vrijheid, liefde en vreedzaamheid zijn waarbij de menselijkheid en wijsheid de richting aangeven.

Ik wil je achterlaten met een aantal krachtige zinnen van twee mannen die zich al jaren uitspreken tegen het kwaad. Hoe slecht het ook allemaal lijkt. Ik heb vertrouwen in onze kracht en onze eindeloze potentie. Wij kunnen allemaal ons licht laten schijnen op onze eigen unieke manier. Laat ook het licht op elkaar schijnen, wees bemoedigend en steun elkaar. Wees niet te kritisch want het is zwaar, maar geef nooit op. Zwicht nooit voor tirannie.

Fijn weekend en tot volgende week.

Melissa Kampers

Doneren kan via Backme.org

Pin It on Pinterest