Nederland eerst

Nederland wordt leeggeplunderd en ons geld is niets meer waard. De miljoenen Nederlanders die ons land al decennialang boven water houden dankzij hun bloed, zweet en tranen kunnen de rekeningen straks niet meer betalen.

De kachel uit. De waterkraan dicht, je winkelwagentje leeg en een dak boven je hoofd geen zekerheid meer.

Dit is het vooruitzicht. Een situatie dat volledig door de mens zelf is veroorzaakt. De corrupte mens. De links-extremistische mens. De globalistische elite met hun WEF-doctrine en marxistische ideologie. Het soort mens dat onze instituten, overheid waaronder dit kabinet hebben geïnfiltreerd en geïnfecteerd met hun radicalistische anti-menselijke ideeën.

Daarom moet dit kabinet onmiddellijk ontbonden worden. Direct en zonder geouwehoer. Geen woord meer uit de monden van die psychopaten, de vieze gore landverraders. Ook geen demissionaire flauwekul meer dit keer waarbij Rutte nog de kans krijgt om nog meer macht uit te oefenen, maar meteen een team van mensen installeren die de soevereiniteit van Nederland herstellen en het Nederlandse volk op nummer 1 zetten.

Geen WEF inmenging meer, geen globalistische agenda’s meer. Geen klimaatagenda ten koste van mensenlevens en welzijn, geen permanente coronawet dat niets anders dan een slavenwet is.

Nee, niets van dat alles. Het moet allemaal stoppen.

Nederland eerst!

Pin It on Pinterest