Drang, dwang en verplichting

Het is het jaar 2020….

“De basisregel moet zijn: geen dwang, geen drang, geen verplichting maar ook niet indirect en dat betekent dat je mensen ook niet benadeeld als ze het niet doen of bevoordeeld als ze het wel nemen. Bent u dat met mij eens?” – Geert Wilders

“Ja. Dat ben ik met u eens. Dat ben ik met u eens” – Hugo de Jonge

Fast forward naar 2021. We leven inmiddels in een testsamenleving en krijgen nu dagelijks te maken met medische apartheid. In de mainstream media worden ongevaccineerden dagelijks belaagd door haat-campagnes en het demissionaire kabinet sluit niet uit dat drang, dwang en plicht een mogelijkheid blijft voor de nabije toekomst.

Zonder coronacheck-apps, een positief vaccinatiebewijs of een negatieve test kom je op steeds meer plekken er gewoonweg niet meer in. Dit is discriminatie. Dit is de meest verwerpelijke schending van ons fundamentele grondrecht.

Gelijke behandeling en discriminatieverbod

Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

Het is niet voor niets dat dit grondrecht als eerste genoemd wordt. Op welke grond dan ook! Dus ook niet op medische status. Of je wel of geen groen vinkje achter je naam hebt staan. Ben je helemaal van de pot gerukt?

Het kabinet had meteen elk bedrijf, instantie of persoon moeten terugfluiten die zich nu bezighoud met het uitsluiten en discrimineren van de ongevaccineren maar dat gebeurt niet. Zij juichen deze walgelijke ontwikkelingen in ons land zelfs toe want nu word het smerige werk door een ander opgeknapt, toch?? En staks je handen wassen in onschuld.

De tijd voor gezellig praten en luisteren naar nog meer van jullie loze beloftes is allang voorbij en de tijd voor opstand en revolutie is aangebroken. Nooit zal ik lijdzaam toekijken hoe onze mooie Nederland door tirannie kapot gemaakt wordt. Nooit zal ik tolereren dat fundamentele grondrechten en vrijheden worden opgeofferd door een kabinet dat notabene is ontslagen voor een virus dat niet veel dodelijker is dan een stevige griep.

Ik weet soms niet in welke waan deze mensen leven te denken dat zij hiermee weg zullen komen. Dat gaat niet gebeuren. Niet zolang ik nog leef om mij ertegen te verzetten. Het is oorlog. Heel simpel. Dit is nu de 3e wereldoorlog. Niet met bommen en granaten maar met computermodellen en propaganda. De vrijheid en rechten van elk mens op aarde staat hier op het spel en de meeste zijn zich er nog steeds totaal niet van bewust. Hun bewustzijn is vernauwd geraakt door het leven in een systeem die precies dat teweegbrengt.

Samen gaan wij dit winnen. De gratie waarmee de liefde terrein weet te winnen is ons wapen tegen tirannie. Straal deze gratie uit maar wees ook vurig in je passie voor het leven. Ik wil geen gefluister meer horen en geen onzekerheid meer zien. Ik wil geen angst van je meer voelen! Jij bent een strijder voor het licht. Het licht van al het goede in de wereld. 

WE WILL WIN <3 

Pin It on Pinterest