Ze bekennen massaal kleur


Dit is nu een typisch gevalletje kleur bekennen. Om precies te zijn, kleuren.

Als u denkt dat dit nog gaat om solidariteit voor LGBTQ’ers denk dan maar nog een keertje heel erg goed na.

Zij geven geen reet om de rechten van deze “kleurrijke” groep en deze groep moet zelf eens wakker gaan worden en zich realiseren dat zij gebruikt worden voor een politieke communistische/ marxistische agenda 2030.

De mensen die blind BLM volgen moeten ook eens om zich heen kijken. Jullie leiding heeft het toe gegeven. Het is ze louter en alleen te doen om het op gang helpen van de marxist agenda. Het gaat niet om ras of discriminatie. Onder dit regime is iedereen minderwaardig. Een slaaf!

En daar gaat het om dames, heren en het/hen etcetera. Het Sustainable Development Goals gezwets. Het gaat om macht en controle over het volk. De middenklasse zal verdwijnen en wat overblijft is de slaafklasse (wij) en de Elites.

Inclusiviteit en duurzaamheid? Dat is niets anders dan een rookgordijn van Klaus Schwab en zijn team van denkers.

Wat denken ze wel niet?

Ondertussen zijn deze zogenaamd goed doordachte plannen niets anders dan een zwendel om de mens te strippen van kracht en individualisme en ze verder te dehumaniseren totdat het volgzame, kneedbare slaven zijn.

Dit zal het paradijs plan van de toekomst zijn. Geen paradijs voor jou en mij. Nee! Een paradijs voor de machtige groep. Zij zullen hun vrijheid vieren over de miljarden lichamen van het vermoorde volk.

De lockdowns en genocide spuitjes zijn pas de eerste grote en drastische stap. Nu zijn ze zo arrogant geworden dat zij open en bloot laten zien wie ze zijn en wat ze van plan zijn maar als je het ze face to face vraagt zullen ze alles ontkennen. Geen enkel respect hebben ze voor jou. De vaccin weigeraar. Jij bent een irritatie. Een obstakel dat vernietigd moet worden en de mensen die wel gehoorzamen? Dat zijn de useless eaters. Zij zullen snel genoeg sterven aan het gif. Wat overblijft zal verzwakt en gestript van alle rechten en vrijheden de perfecte slaaf zijn. Veel slaven zullen ze niet nodig hebben. Machines en kunstmatige intelligentie zal het werk van de Elite kunnen doen. Machines die wij zelf gebouwd hebben. Waar we zelf voor betaald hebben.

Maar het zal die arrogantie zijn dat tot hun ondergang zal leiden want je kan mij vermoorden maar de gedachte van liefde, vrijheid en menselijkheid zal nooit verloren gaan. Er zal altijd een mens op aarde leven die zich vrij zal vechten van dit duivelse plan en tijd?

Tijd zelf is heel erg geduldig maar wacht op niemand die stil blijft staan. Tijd dus om te strijden en mee te gaan. Tijd om op te staan voor vrijheid en onze rechten als mensen, niet als slaven!

Pin It on Pinterest