Hugootje Hugootje toch. Kijk hem eens vol trots. Nu ook officieel handlanger van Klaus Schwab en zijn World Economic Forum

Natuurlijk moest Hugo wel eerst zijn quota halen maar dat deed hij lachend terwijl hij toekeek hoe de gifstoffen van experimentele gentherapieën in de bovenarmpjes verdwenen van bruikbare idioten om zo via de bloedbaan het lichaam bloot te stellen aan nog onbekende risico’s voor een virus dat minder dodelijk is dan de griep. Andere leugenaars van het Nederlandse kabinet gingen Hugo al voor en ze zijn nu in goed gezelschap. Samen lachend en proostend op de verkrachting van het Nederlandse volk.

Dit zijn de feiten. Die kunnen gewoon opgezocht worden.

Dit maakt het werk straks voor het Corona Tribunaal des te makkelijker want een simpele printscreen van het World Economic Forum en je hebt gelijk de ringleaders en collaborateurs te pakken van de grootse misdrijf jegens de mensheid aller tijden. 

De dictators van oud staan in de schaduw van een dampende drol gelegd door deze uitvoerders van Agenda 2030 een rotte appel te vreten. Nog nooit was op zo’n grote schaal apartheid in zo’n rap tempo uitgerold.

Zoiets is dan ook alleen mogelijk door een georganiseerd collectief van psychopaten die zichzelf denkers wanen terwijl zij hun Marxistische Sustainable Development Goals overdwars in onze lichaamsholtes rammen. Geen holte is meer veilig sinds 2020.

Ik haal dan ook groot genoegen uit de wetenschap dat zij de wedstrijd al verloren hebben voordat het startsignaal gegeven werd.

Met onze liefde en onze kracht in vrijheid die wij samen in verbinding zullen verspreiden zal geen enkel kwaad opgewassen zijn. Zelfs niet als zij in een grote meerderheid zijn.

Een kamer kan nog zo donker zijn, de simpele daad van het gordijn een heel klein beetje opschuiven zal voldoende licht toelaten om de duisternis te verdrijven.

Licht en de Liefde zijn de fundamenten van creatie en wij tappen uit dit oneindige vat van kracht.

Pin It on Pinterest