Grapperhaus!

Grapperhaus!

Krijg jij ook kots neigingen bij het horen van deze achternaam? Dit is zomaar een vraag. Ik namelijk wel moet ik je eerlijk bekennen. Onpasselijk wordt ik er van. Zo’n gevoel dat je gelijk geen trek meer hebt in je eten.

Grapperhaus!

Mannetje dat lekker schijt heeft aan zijn eigen onzin maatregelen als het hem zelf betreft maar de rest van Nederland aso’s noemt. Nog niet zo lang geleden zat hij met een bibberlipje en vochtige ogen zijn excuus te doen. Denkt hij soms dat wij zijn corruptie en schijnheiligheid vergeten zijn?

Mijn vrijheid is geboorterecht! Knoop dat heel goed in je oren. Wij hebben niet geknikkerd samen. Gewoon je bek houden om in de woordkeuze te blijven van onze glorieuze leider Marx Rutte en je knokploeg thuis laten, zo denk ik erover.

De enige reden dat wij onze vrijheid moeten pakken is omdat deze ons is ontnomen door smerige pathologische leugenaars die ons land naar de klote hebben geholpen.

Geen geintje respect heb ik voor dat tuig dat geen woord rept over het extreme geweld dat door bruinhemden wordt toegepast op jongeren die met een kleedje een dagje willen bijkomen na 14 maanden keiharde lockdown.

En nu als de sodemieter kappen met deze onzin, het volk hun vrijheid terug geven door te stoppen met alle onzinnige waanzin maatregelen en die 900 miljoen in zorg steken in plaats van in de financiering van een testsamenleving dat leidt tot medische apartheid.

Zijn ze helemaal van God los. De rapen zijn gaar kan ik u vertellen.

p.s. ik heb geen actieve herinnering aan het schrijven van dit bericht.

Pin It on Pinterest