Build Back Better is niets anders dan een moderne variant van het Marxisme-Leninisme-Stalinisme

Miljoenen mensen zullen sterven tijdens de Grote Reset. Miljoenen mensen zullen sterven na de Grote Reset. Niet aan corona maar aan het regime dat onze bezittingen, vrijheid en mensenrechten zal afpakken. Allemaal voor de droom van Karl Marx. Zij visie van “gelijkheid” oftewel een communistische utopie.

Mensen zijn koppig en schijnen niet te leren van de fouten uit het verleden. Om de 80 jaar komt er een nieuwe partij die genoeg macht heeft gepakt om het weer te proberen. Zij denken het beter te weten. Zij denken voor ons te beslissen wat goed voor ons is omdat wij daartoe niet in staat zijn.

Stalin dacht er ook zo over. Onder zijn regie gingen alleen al 7 miljoen mensen dood aan de honger. Dat was zijn glorieuze communisme. Een communisme dat zelfs in landen als Amerika als een virus begon te verspreiden.

En nu zijn wij terug bij af met mensen zoals Klaus Schwab en zijn World Economic Forum en collaborateurs over de gehele wereld. Hier in Nederland zijn Mark Rutte en Sigrid Kaag grote aanhangers van deze Build Back Better Coup maar er zijn er veel meer in ons land op machtige posities.

Het is van essentieel belang dat wij hen wijzen op hun foute visie en ze te stoppen. Er is nu al onherstelbare schade geleden dankzij de buitenproportionele corona maatregelen die gedreven worden door deze lust voor een Grote Reset. Het is nu aan ons als 1 wereldvolk om te zeggen STOP! Het STOPT hier en NU!

Dit is geen complot. Dit is open en bloot en allemaal te vinden. Zij zijn overtuigd van de juistheid van hun visie voor de toekomst. Zij zijn zo vol van zichzelf. Zij noemen zichzelf denkers maar met alleen denkers ga je het niet redden. Je hebt mensen nodig die ook kunnen voelen en daar gaan ze dus volledig de mist in met hun Build Back Better en de sustainable development goals. Het is een zelfingenomen denk-experiment zonder visie, zonder passie en zonder compassie. Het is een kil model dat de menselijke factor totaal buiten beschouwing laat maar de illusie wil wekken dat dit plan mensen gelijke kansen geeft.

Er is een reden dat er zoveel kleuren gebruikt worden in die sustainable development goals van de VN en WEF. Dit is om te verbloemen dat deze visie geheel kleurloos is.

De tijd is NU lieve mensen. Sta op. Doe wat jij kan doen. Nu is geen tijd om op je luie reet te zitten en te hopen dat anderen met oplossingen komen. Wees onderdeel van de oplossing. Dit is het aller aller belangrijkste waar je ooit voor kan vechten in je leven. De vrijheid en menselijkheid van onze toekomst. Worden wij mensen, gestript van onze dromen, kil en zielloos of worden wij warme, kleurrijke mensen die onze dromen verwezenlijken en het leven vieren met elkaar in een Gouden Tijdperk.

Pin It on Pinterest